2777
2789
عنوان

دیگه چقدر باید صبرکنم پسری که خوشم بیاد بیاد خواستگاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 23 پست
مثلا یکیش قد حداقل متوسطولی خواستگارام یه سریاشون قدکووووتاهیا شغلیا ظاهرطرز صحبت کردن و شخصیت و احت ...

استارتر زیاد حساس نباش. منم اینجوری بودم باور می‌کنی آخرش هم تر زدم تو انتخابم همشون برعکس شدهمشا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسرای خوب رو باید دنبالشون بگردی

از کجا

مگه ریختن؟

خوبارو بردن هرچیم مونده یا شکست عشقی خوردن مریضی روانی دارن یا معتادو به دردنخورن یا هم سرشون چن جا گرمه

استارتر زیاد حساس نباش. منم اینجوری بودم باور می‌کنی آخرش هم تر زدم تو انتخابم همشون برعکس شدهمشا

💔💔💔💔

خب حساس نیستم

به دلم نمیشینن 

چی کنم😞

با پسری که به دلت نشینه آخه چطوری میشه همخونه شد؟؟

نگاش کرد؟

😭😭😭😭😭😭

💔💔💔💔خب حساس نیستمبه دلم نمیشینن چی کنم😞با پسری که به دلت نشینه آخه چطوری میشه همخونه شد؟؟نگاش ک ...

شاید دلت یه جاگیره

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

💔💔💔💔خب حساس نیستمبه دلم نمیشینن چی کنم😞با پسری که به دلت نشینه آخه چطوری میشه همخونه شد؟؟نگاش ک ...

دیگه   نمی‌دونم ولی یکم اجتماعی تر باش ولی محتاط تر و سنجیده تر بعدش شاید کیس مناسب خودت پیدا کن نشین تا بیاد ک نمیاد 

چجوری؟؟کامل توضیح میدی؟؟

تمام معیارها خودم نوشتم جوون تحصیلات شغل ثابت استایل و ظاهر رو به بالا یه سری حداقل های مالی مثل ماشین و پشتوانه رهن خونه و جهیزیه و اینها بعدش کلا تمرکزم رو‌ این پسرا گذاشتم همین فرکانس اومد سمتم

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔