2777
2789
عنوان

تحلیل سریال ماه و پلنگ😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1720 بازدید | 117 پست

دختره همه رو ول کرده دشمنش شده ملکا 

زورش به بقیه نرسید یقه اینو چسبید

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ملکا اصلا تقصیری نداشت تو رضایت دادنپدر و مادر آرش ولی کتایون همه رو ول کرد اومد از اون کینه به دل گ ...

دقیقن درحالی که ملکا پشت کتایون بود ولی این فکر میکرد ملکا مقصره ازش کینه میگیره  

من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀

محسن میره باکتایون؟؟چرا؟مگه باملکا ازدواج نکردن دیشب

من چندسال پیش دیدم دقیق یادم نیست اما کتایون میاد انتقام بگیره از ملکا 

ملکا طلاق میگیره محسن هم با کتایون اوکی میشه و خیانت میکنه 

محسن میره باکتایون؟؟چرا؟مگه باملکا ازدواج نکردن دیشب

اره ازدواج میکنه ولی کتایون بعد چند سال وقتی که اینا بچه هم داشتن میاد که زندگی ملکا رو خراب کنه و مخ شوهرشو میزنه و...

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
آغا این هی گل می فرستاد من فحش می دادم به زندگیمیکیو نداریم یه شاخه گل برامون بخره به مولا😂

ویییی من چقدر فشار می‌خوردم میگفتم یکیشون برا من بفرس 

تازه اونجایی که گفت میرم آبادان نخل میفرستم میگفتم بیا بیا برا منم گل بخر 😂

من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀