2777
2789
من ک خودم میگم مشکلی ندارم دوستی هامون هم همش تو خونه هست هیچ کدوممون هم تف ب شوهرا همیدیگه نمیکنیم

کاملا کاری که میکنی اشتباهه. من خواهرانه بهت میگم شاید دوستات قابل اعتماد باشن اما شوهراشون نیستن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاملا کاری که میکنی اشتباهه. من خواهرانه بهت میگم شاید دوستات قابل اعتماد باشن اما شوهراشون نیستن

شوهراشون نگاه منم نمیکنن اتفاقا خب میگم ک ما محیط کوچیکیم شناخت داریم دیگ حرف ی روز دوروز نینس ک 

خونه جای رفیق بازی نیست. نه شنا برو نه اجازه بده اونا بیان. به جاش برید بیرون حالشو ببرید بعدا متوجه ...

ببین زنا خیلی تیزن تو این چیزا من ی روز دوست خواهرم رو با شوهرم بردیم ی جا پیاده کنیم بعد دختره لباسا افتضاح موها انداخت بیرون سینشو یکم داد جلو یقه هم دست زد بهش ک بیاد پایین من فقط تو ی برخورد فهمیدم این دختر چطوریه دیگ نبردمش جایی وقتی دیدمش 

مطمعن باش زن خطر رو حس میکنه 

خودمم انقدر بدم ادم ک نگو درحالی ک شاید شوهرم مت جه هم نشد 

خب ادم پست زیاد هست شناخت خیلی مهمه خییییلی من مثلا عروس عمومی شوهرم رو میتونم تنها بزارم خونه با شو ...

جدا فکرمیکنید اینایی که بهشون خیانت شده:آدم های کودنی بودن وضریب هوشیشون پایین بوده نتونستن آدم هارو بشناسن یابیخیال بودن گفتن ولش کن ،تقریبا همشون اعتمادداشتن که اجازه دادن این فضابوجودبیاد فکرمیکردن شناخت دارن نه فقط درمورد ارتباط بادوستان کلا شما اگردقت کنی اکثرپرونده های تودادگاه پرونده هایی هستند که طرف ازخودی ضربه خورده بهش اعتمادداشته، واقعا فکرمیکنید میگن به این میخوره خیلی ناتو ودزد یا...باشه بزارپولاموبدم بهش یابزارپاشوتو خونم بازکنم سوراخ سمبه ها وراه وچاه خونه زندگی منو یادبگیره؟یاگفتن مهم نیست طرف کیه بفرماداخل، بیابگیر این پولام اینم خونم؟

جدا فکرمیکنید اینایی که بهشون خیانت شده:آدم های کودنی بودن وضریب هوشیشون پایین بوده نتونستن آدم هارو ...

درست میگی ی حریم های واقعا خصوصی هستن و خواهر ادم هم نباید بدونه ازشون

ببین زنا خیلی تیزن تو این چیزا من ی روز دوست خواهرم رو با شوهرم بردیم ی جا پیاده کنیم بعد دختره لباس ...

میگم خیلی این موارد زیاد شده. فکرشو بکن شوهر اون زن حتی منو ندیده فقط تلفنی در تماس بودیم شمارمو برداشته بود 

لباس پوشیدن ی دختر ب خودش مربوطه دوس داره باز بپوشه مو بریزه بیرون

اره ب خودش ارتباط داره اما جلوی ی مرددست بکنه تا چاک سینش بندازه بیرون و کرم تو ک. و نش وول بخوره ک دیگ ب خودش مربوط نیست