2777
2789
گیرشون فقط نیوفتی

😐☹️چمونه مگه

اگه منشورت خبرای اخیره که بقیه شهرا کمتر از یاسوج نبودن 

بخدا اوناییکه بد گفتن تاحالا پاشونو نذاشتن اینجا

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لر ها خیلی شر هستن ناراحت نشو

معلومه ناراحت میشم چون هیچ شری اطرافم ندیدم فقط یه تهمته شاید یکی دو تا خبر پخش شده باشه ولی خب ربط به مردم اون منطقه به طور کامل ربط به تربیت خانوادگی داشته باشه نهایتا 

شما هم خیلی ابتدایی هستید که یه قوم رو با این چیزا میسنحی ناراحت نشو

من یه دوست مجازی دارم(البته از واقعی واقعی تره)

از سال ۹۵ دوستیم.ماهه ماه

عاشقشم.خیلی برام عزیزه.تنها دوست  مجازی و واقعیم همینه. من دور همه دوستایی که از بچگی با هم بودیم رو خط کشیدم جز این. یاسوجیه.‌

همه جا خوب و بد وجود داره نمیشه که چون فلان قتل یا تجاوز ...تو یه شهری اتفاق افتاده باشه کل مردم اون شهر رو بد دونست.

گمان میکنم نه دوست کسی ام و نه دشمن کسی و نه محبوب کسی ؛ تقریبا هیچ نوع رابطه ای با انسان ها ندارم.❌

ی رفیق یاسوجی داشتم خیلی باحال بود

خیلیم خون گرم و مهربون و... 

ولی خب میدونی هرجایی هم ادم خوب داره هم بد😑💔👍🏻

زن آینده حسین هستم😍😂(ولی شما همون حال رو درنظر بگیرید)اگه امضامو میبینی،برای رسیدن بهش برام صلوات بفرست...

قاچاقچی😁

شوتی داریم از فقر 

ولی قاچاقچی برای استانای مرزیه خواهرم 

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

عزیزم بیشتر خانواده هاشون عالی هستن مهمون نواز و خونگرم دست و دلباز

اما بعضی از قومیلت هاش هم بد هستن

باید زندگی کرد   گاه با یک گل سرخ  گاه با یک دل تنگ  گاه با سوسوی امیدی کمرنگ