2777
2789

و اینکه قدیما یه چیزو خوب میدونست دوریو دوستی مادر شوهر هرچقدرم ک خوب باشه مادر نمیشه شاید با یه سوتفاهم هم حرمتاتون از بین بره بازم نظر خودته بنظرم اگه عقدی بهتر عروسی نگیری 

این یکسالو تحمل کن 

تو زندگی مشترک هیچ چیزی نیست الان عقدی فکر میکنی بین زمین و هوایی نمیدونی خونت دقیقا کجاست اما بعد عروسی درسته تکلیفت مشخصه ولی مسئولیتات زیاد چالشات زیاده 

اوایل زندگی بین زن و شوهر طبیعیه ک اختلافات زیاده تا بتونن بهتر همو بشناسن حالا فکر کن بخاطر این تختلافا بخای بحث کنید یا حرف بزنید مادرش هم بفهمه طرف کیو میگیره رو مخ کی راه میره 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

[QUOTE=365679344]وای شوخی میکنییییییی 😐😐😐😐 باید همین کارو 

الان تو باید شرط بذاری ؛  تو باید سفت برخورد کنی ؛ الان از همه حق و حقوقت کوتاه بیای تا آخر همینه ؛ دیگه هیچ وقت جدی گرفته نمیشی ؛ بد عادتشون نکن 

بچگی کردمو از لای لجن گل چیدم

یکسال میشه دوسال، دوسال میشه سه سال و...

من تجربشو دارم عزیزم حرمتا از بین میره همش توقع دارن بری هرروز بهشون سر بزنی کاراشونو بکنی به رفتو امدت گیر بدن و هزاران مشکل دیگ دوبار بخوای با سوهرت بحث و دعوا کنی راحت میتونن دخالت کنن چون صداتونو میشنون

چند وقته عقدی

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️