2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گفتار درمان چ کارایی انجام میده؟

باید ببینن اول مشکل از کجاست تشنج مخفی یا پرش ندارن که درمانش جداش یا مشکل عضله دهان صورت داره یا مشکل بلع داره یا مشکلش یه چی دیگش با بازی درمانی حل میشه و اونا میفرستن بازی درمان

باید سه ماه بدی من یک ماهه میدم کاملا پیشرفتشو میبینم

بخدا انقد نگران حرف زدنشم،اطرافیانم که همه میگن چرا حرف نمیزنه نگرانترم میکنن،کاش زودترمیبردمش دکتر و زودتر شروع میکردم شربت دادنو بهش

خداروشکر باز تاثیرشو شما دیدی ولی من هنوز ندیدم،حتی منو پدرشو صدا هم نمیکنه

ان شالله حرف میزنم 

پسر داداشم فروردین میشه سه سالش یک کلمه حرف نمیزنه 

بردنش دکتر گفته خودش به حرف میاد فقط تی وی نبینه زیاد

ان شالله حرف میزنم پسر داداشم فروردین میشه سه سالش یک کلمه حرف نمیزنه بردنش دکتر گفته خودش به حرف می ...

یعنی هیچ دارویی چیزی ندادن به برادر زادتون،دکتر مغز و عصاب باید میبردنش فک کنم

بخدا انقد نگران حرف زدنشم،اطرافیانم که همه میگن چرا حرف نمیزنه نگرانترم میکنن،کاش زودترمیبردمش دکتر ...

می‌دونم چی میگی منم واسه همه چیه پسرم نگران بودم آخه همه ی کاراش دیرتر از بچه های دیگه شد از نشستن بگیر تا راه رفتن که هنوزم نمیتونه مستقل راه بره ان شالله درست میشه همش

امان از این اطرافیان