2777
2789
عنوان

معرفی محصول برای لب هاتون📸🦋🌱🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 4360 بازدید | 182 پست

برای پوست پوست شدن صورت چی پیشنهاد میشهـ

ناشناس من🩵🦋. https://abzarek.ir/service-p/msg/2012773 بخونید درخواست دوستی نمیپذیرم 🙋🏻‍♀️ولۍ ''تـو'' قشنڪً ترین دلخوشےٖ دنیایۍ .𝐇💍✨ ৎ୭֪֢ ׁ 𓏺 ๋࣭ :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'                                                

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره شکر خدا بخیر گذشت

سلام عزیزم خوش بخت شی با عشق جانت    

و اینکه برا ترک پا چه چیزی استفاده میکنی من خیلی چیزا استفاده کردم بی فایده بود

باید زندگی کرد   گاه با یک گل سرخ  گاه با یک دل تنگ  گاه با سوسوی امیدی کمرنگ  

مصی جان

هیالورونیک اسید یه آبرسانه یا اثر آبرسان رو تقویت میکنه؟

یعنی اگه هیالورونیک اسید اوردینری بزنیم دیگه لزومی نداره بعدش آبرسان بزنیم و فقط کافیه نرطوب کننده بزنیم؟

یا آبرسانم بعدش لازمه؟

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

دو دل بودم در این که این حرف رو بهت بگم یا نه

ولی تو کل ۲۲ سال عمرم ، آدمی به انرژی مثبتی ، خوش قلب بودن ، بی شیله پیله بودن ، با شعور و شخصیت ، عزیز و گرامی ، انسان دوست و کلی صفتای خوب دیگه ندیدم

همیشه دوس دارم مثل تو بشم

درست سر جاشه

زندگیت سرجاشه

رژیم و ورزش و روتینت سر جاشه

قطعا خانواده ی خوبی داری که همچین دختری رو تربیت کردن البته اینم بگم صرفا به تربیت بستگی نداره ژنتیک خوبیم داری واسه همینه اینقدر ذاتت خوب

سلام گلم خوبی

تو از محصولات ژاک آندرل شناخت داری؟

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
سلام گلم خوبیتو از محصولات ژاک آندرل شناخت داری؟

سلام قشنگم

نه تا به حال تست نکردم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
سلام قشنگمنه تا به حال تست نکردم

ممنونم

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
دو دل بودم در این که این حرف رو بهت بگم یا نهولی تو کل ۲۲ سال عمرم ، آدمی به انرژی مثبتی ، خوش قلب ب ...

عزیز مهربونم خیلییی ازت ممنونم خیلی

واقعیت اینه ادما از زاویه نگاه خودشون

از درون خودشون به ادما نگاه میکنن

اینکه شما تمام این صفت ها رو بمن نسبت دادید معناش اینه خودتون دارای این صفات هستید که تونستید تو وجود کس دیگه هم شناساییش کنید و براتون آشنا هست این ویژگی ها

امیدوارم همیشه دل خوش باشی🤍🌱😍❤

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
مصی جانهیالورونیک اسید یه آبرسانه یا اثر آبرسان رو تقویت میکنه؟یعنی اگه هیالورونیک اسید اوردینری بزن ...

سلام قشنگم نه خودش ابرسانه به ابرسان دیگه ای احتیاج نیست 

به نظرتون ضدآفتاب ام کیو یا برایت مکس کدومش خوبه؟

هردو رو داشتم عالین

با زخم روی لبم تاپیکت رو دیدمممنون

😍❤