2777
2789
عنوان

ازش بدم میاد

262 بازدید | 16 پست

شوهرم میخاد بره خاهرشو برداره بیاره خونه من من اصن ازش بدم میاد متنفرم ازش.. مامانش تازگی فوت کرده خونه اون یکی داداشش بوده الانم همشون مسگن بیا ببر منم گفتم اگه بری بیاری میرم.. رفت دیگه.. من چیکار کنم اخهههه زنگ زدم به خونوادم اونام اصن کمکی نکردن میگن گناه داره و فلان جهنم ک گناه داره اون روزی ک دلمم شکست ناراحتم کرد اشکمو دراورد من گناه نداشتم!؟؟؟؟ فقط بگین من چ غلطی کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم صبرکن ومحبت 

حالا که اون خانم جز برادرش پشت وپناهی نداره شما بزرگی کن وصبور باش 

اگه خیلی باعث ازار واذیتت شد به همسرت بگو دیگه تحمل ندارم بلاخره خودش دست به کار میشه

چیکارت کرده؟؟؟ خونه برادرشم هست بالاخره اگر میتونی خانواده خودتو راه ندی خونت حق داری بگی نذاره بیاد

نمیخام جربانو اینجا باز کنم اما کسی که پشتت بد میگه حالتو خراب میکنه میری خونشون ضایعت میکنه حق نداره پاشو بزاره خونه من