سلام،شوهرم باهاشون قهره وخونشون نمیره ،جلو من به شوهرم توهین میکنن ،درست دل خوشی ازشوهرم ندارم ولی خب ناراحت میشم،یجورایی هم همش تعریف شوهر خواهرام میده انگار من به اونا حسادت میکنم،درحالی که اینطور نیست و درصدی دوست ندارم جایه اونا باشم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مامان منم همش از شوهرم بد میگه و از شوهرهای بقیه مث خواهراش و بقیه فامیل میگه .اوایل میومدم خونه از شوهرم بدم میومد و باهاش دعوا میکردم اما حالا اصلا برام مهم نیست هرچی بگه اهمیت نمیدم
فکر میکردم مادر من فقط اینطوره ! تو عقد بودم انقدر پرم میکرد کارمون داشت به طلاق میکشید
ن مامان منم اینطور تازه انتخاب خودشم هست
قبل این با یکی از خواستگارام ک خونوادم قبول نمیکردن ارتباط داشتم و همش میگفت اس و پاس ک ۴سال مونده پات اگه عزت داشت بش میگفتیم ن میرفت و التماس نمیکرد وووو بعد دختر عمم چندسال با کسی دوست بود گفت دختر عرضه داشت ک پسررو نگه داشته