من پیج خیلی از بلاگرارو داشتم اونموقع که فالوشون کردم پنجاه کا بودن ولی الان نگا کردم دیدم شده دو میلیون. چقدر سریع رشد میکنن و چقدررر زندگیشون یهو عوض میشه. من یادمه یکیشون اولش موکت داشت خونشون، حتی فرش نداشت. الان اون روز دیدم بنز خریده بود جشنشو گذاشته بود. تنها شغلی که ادمو به پول زیاد میرسونه همینه. شماهم بلاگر شید😂
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ما نمیتونیم که سختی خودشو داره اکثرشونم دروغگو و سوءاستفاده گرن
ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔
میدونم کیو میگی اون که دیدی رو موکت بود رو من قبلش فالو داشتمش هیچ موکتم نداشتن تو اتاق خالی شوهرش پتو پهن کرده بود سرامیک خوابیده بود میگفت بابام جهاز نداده یهو یروز نشون داد بابام دلش سوخت برام جهیزیه خرید ساید اسنوا بود
راه به دست آوردن هم نمایش گذاشتن بدن و مسخره بازی و هرکی ی شوهر میگیره دستش دلقک میشن و مردم هم زیر پستاشون هرهر میخنده و نمیدونن ک با این خندبدنا اونا تبلیغ میگیرن و کسب و درآمد میکنن