2777
2789
عنوان

چند نصیحت به یه دختر زیر بیست سال بیاین لطفااا

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 27 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کمتر از عقایدت بگو بیشتر گوش کن تمام دنیا کنکور نیست هنر یاد بگیر دوست خوب پیدا کن دوستی که تورو شری ...

مرسی عزیزم  حتماااا

یه سوال چطوری سرسنگین باشیم و هر حرفی رو پیش بقیه نگیم؟

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

هان ای پفک! پیش از آن که دیومین دهه‌ی زندگانی را تمام کنی؛ از مصرف بی‌رویه کرانچی بر حذر باش تا بد ...

🤣🤣🤣🤣 این خوب بود

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

درس بخونه شغل داشته باشه مستقل باشه درآمد داشته باشه قوی و نترس باشه مهربون و خوش قلب باشه سرسنگین و خانومانه رفتار کنه کلاس بره هنرهای زیادی یاد بگیری زبان موسیقی خیاطی نقاشی بازیگری هنرهای دستی آشپزی و ... پوشش خوب و مرتبی داشته باشه به جسم و روحش برسه ورزش کنه روتین پوستی داشته باشه باهمه زود صمیمی نشه کمی ساکت باشه اما خیلی زیاد هم نه تلاشش رو برای هر کاری کنه تا موفق باشه هیچ جوره اجازه نده افسرده بشه 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

اومدم نصیحت بشنومممم خدایی من نیاز دارم

دقیقاااا نصیحت شنیدن خیلی مهمه البته درستش

درس بخونه شغل داشته باشه مستقل باشه درآمد داشته باشه قوی و نترس باشه مهربون و خوش قلب باشه سرسنگین و ...

مرسی عزیز دلم خیلی کامل بوددد❤️

حتما رعایت میکنم و آویزه گوشم 

مرسی عزیز دلم خیلی کامل بوددد❤️حتما رعایت میکنم و آویزه گوشم

خواهش میکنم 🌸

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

مرسی عزیزم حتماااایه سوال چطوری سرسنگین باشیم و هر حرفی رو پیش بقیه نگیم؟

این که هر حرفی رو پیش دیگران نباید بگی به این چیزها بستگی داره اول به خودت بگو اون شخص قابل اعتماد هست یا نه دوم نسبتش بامن دوره یا نزدیک و سوم چیزی که میخوام بگم راز خانوادگی هست یا نه ولی سعی کن فقط با خانوادت همه چیز رو درمیون بزاری کسی جز مادر بهترین کمک دهنده نیست از دیگران توقع داشته باش ممکنه قابل اعتماد نباشن 

مرسی عزیزم حتماااایه سوال چطوری سرسنگین باشیم و هر حرفی رو پیش بقیه نگیم؟

سر سنگین نباش که همه ازت دور میشن و فکر میکنن مغروری 

فقط هر حرفی رو نزن مثلا دوستت خالت عمت داره حرف میزنه گوش بده و گاهی لبخند بزن سوال پرسیدن جواب بده اما همه چیو توضیح نده مثلا میگه داری برا کنکور میخونی بگو اره نیاز نیست بگی میرم کلاس کنکور نیاز نیست بدونن تو ۸ساعت مطالعه داری یا اصلا همش خوابی و درس نمیخونی یا همش با دوستات بیرونی اینارو نگو اگر فهمیدن هم یه کلمه ای جواب بده خانم کرانچی که دلم خواست 😋