2777
2789
عنوان

خوزستانی ها راسته آفتابتون پوستو نمیسوزونه فقط گرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 103 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اشعهuv هست که لک میاره اون قرمزی کوتاه مدته که میره.بعدم مگه کولر نداره اونجا قرار نیست سر ظهر که تو ...

شما گفتی آفتابش پوست رو نمیسوزونه که بهت گفتم وگرنه معلومه که خونه ها تا سه چها تا هم کولر دارن 

اشعه یووی هم تو هوای ابری و برف هم که بری باید از چشمو پوستت محافظت کنی عزیز 

ببین دزفول خیلی خوبه ،هواش هم خوبه😁

شما که قرار شد چتر بگیری😉

بهترین شهر خوزستان هستش  از همه جای خوزستان برای تعطیلات میان دزفول ،طوریکه  بعضی وقتا خودمون حس غریبی میکنیم زبانهای مختلف رو متوجه نمیشم 😂

و خدایی که  بشدت کافیست 🌱
عزیزم شما چندبار اومدی خوزشتان ک دیدی مردمشون پوستشون تیری؟؟؟اتفاقا بیشتر همه شهرها سفید و بور داریم

من هرسال میام جنوب...بله خیلیا زیاد تو گرما و افتاب بیرون نمیرن..اما اونی ک جنوب هست و زیر افتاب میمونه قطعا رنگش تیره هست .

اهل کدوم شهری 

نگران نباش دزفول آب هوای بهتری داره نسبت به بقیه شهرهای خوزستان 

ما خوزستانی ها  اکثرا پوستمون از خیلی شهرهای دیگه روشنتره 

بعد اینکه هدفت برات باید مهمتر باشه مراقبت کن از پوستت اتفاقی نمی افته

هست عزیزم واقعا میسوزونه

فدات شم گرماش وحشتناکه تابستون ولی سوزان نیست فکرشو بکن مامیریم مسافرت میگیم وای چرا انقدر آفتاب این شهرا سوزانه و وقتی برمیگردیم خوزستان کلا پوستمون سوخته و تیره میشه