2777
2789
همشهری جان میشه جواب منو بدین راصی هستی از دماغت

حتما بگو دکتر برات کورتون هم بزنه کورتون باعث میشه بینی خیلی کوچیک تر بشه هر دو سه ماه کورتون میزنه 

من یک ساله عمل کردم چهار بار کورتون زدم 

چند بار دیگه هم می‌خوام بزنم 

من دماغم خیلی بد بود اول خیلی زشت شده بود حتی یه درصد هم تغییر نکرده بود خیلی هم به دکتر فوش دادم ول ...

خداروشکر خدا کنه از منم خوبم باشه خیلی استرس دارم گفتم تا وقتی خوب نشه هیچ جا نمیرم 

من دختر بلوچم و به هویتم افتخار میکنم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتما بگو دکتر برات کورتون هم بزنه کورتون باعث میشه بینی خیلی کوچیک تر بشه هر دو سه ماه کورتون میزنه ...

حتما عزیزم بهش،میگم

من دختر بلوچم و به هویتم افتخار میکنم...
نه والا من ندیدممن خودم به شدت روی این موضوع حساسم و تا میبینم استفراغم میاد

قرص آلفا اسلیم بخوری تو یه ماه ۱۵ کیلو روکم میکنی

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

قرص آلفا اسلیم بخوری تو یه ماه ۱۵ کیلو روکم میکنی

نه بعدش میشم ۱٠٠ کیلث

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸