2777
2789
عزیزم وزن دقیقش رو باید ضربدر قیمت روز کنیمثلا یک گرم فیکس میشه 5 میلیون ولی گاهی چن تومانی افت محاس ...

اها

سپاس گلم🙏🙏

امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم              چنانکه از ستم پر شده است                                                       🌸اللهم عجل لولیک🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم میگم اگر یک‌گرم‌و ۵۰۰سوت باشه ۷ونیم‌میشه . شما خورده ایشو‌نزدید که دقیق چند سوته

دقیق نمیدونمدست من نیستن دست عمم هستن

امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم              چنانکه از ستم پر شده است                                                       🌸اللهم عجل لولیک🌸

بله الان صبر کنیم یا بخریم؟!؟!؟؟

من ک نمیدونم ولی کلا هر وقت طلا میکشه بالا تا ثابت بشه یه مقدار میاد پایینتر.. الان کسی نمیدونه چقد میره بالا . ولی پس انداز طلا برا اینده بچه ها خیلی خوبه.. خربد طلا برا بلند مدت سوده 

تنها و غریب و بی کس