2777
2789
عنوان

توروخدا میشه کمکم کنید ذهنم درگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 83 بازدید | 26 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونم درس سختی بود ولی میخوام الان بدونم چرا بازم انبلاک کرده میخواد اذیتم کنه؟

گفتم که میخواد ببینه هنوزم بهش حس داری دلت تنگ شده به والله اگر بیاد به پاتم بیوفته بازم برات نقشه داره پس این فرصت رو هرگز بهش نده

گفتم که میخواد ببینه هنوزم بهش حس داری دلت تنگ شده به والله اگر بیاد به پاتم بیوفته بازم برات نقشه د ...

من دوس دارم بیاد ب پام بیوفته 

چون من نمیخواستم عاشق شم 

بهشم گفتم 

عاشقم کرد و رهام کرد من خیلی تاوان پس دادم 

دوس دارم ذهنش درگیرم باشه

من دوس دارم بیاد ب پام بیوفته چون من نمیخواستم عاشق شم بهشم گفتم عاشقم کرد و رهام کرد من خیلی تاوان ...

میفهممت ولی از من جای مادرت اینو بشنو فرصت دوباره نده آتو دستش نده پیام یا عکس یا صدای ضبط شده بعدا زندگیت رو نابود کنه 

میفهممت ولی از من جای مادرت اینو بشنو فرصت دوباره نده آتو دستش نده پیام یا عکس یا صدای ضبط شده بعدا ...

هیچ کاری نکردم 

ولی فقط دوس دارم بیادش ب پام بیوفته توی اوج علاقه م رهام کرد 

بهم حمله عصبی دست داد رفت…

ورن کم کردم موهام ریخت معدم داغون شد 

اعصابم داغون شد خوابم ب هم ریخت همه چی 

ولی اون پیشرفت کرد رل زد و …

هیچ کاری نکردم ولی فقط دوس دارم بیادش ب پام بیوفته توی اوج علاقه م رهام کرد بهم حمله عصبی دست داد رف ...

بمیرم برات 😔💔خدا لعنت کنه همچین آدمهایی رو ،عزیز دلم تمرکز کن روی خودت از خودت ی دختر قوی و برازنده بستز که آرزوی هر مردی باشه روی موفقیت درسی کاری مالی و رفتاری و شخصیتی کار کن رها کن این عشق و عاشقی رو 

ن اخه پسره نمیدونه من میدونم رل زدهمن خودم فهمیدم هنوزم مطمئن نیستم ولی ۹۹ درصد رل زده ی لار شب تولد ...

اهان بازم ماجرا تغییر کرد بنظرم را که زده متعهد شده نسبت به رلش ولی دلش پیش تو مونده 

من دوس دارم بیاد ب پام بیوفته چون من نمیخواستم عاشق شم بهشم گفتم عاشقم کرد و رهام کرد من خیلی تاوان ...

میدونی برای این هدف باید پیجتو کلا پاک کنی نمونه هیچ جوره بهت دسترسی داشته باشه