2777
2789
عنوان

کاش خودمون کاربرهای خیانت کارو بشناسیم و باهاشون هم کلام نشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 123 پست
واو ندیده بودم یعنی متاهله بعد هنوز دنبال اکسشه😐عجب

بله اونم چقدرررر پیگیر 

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟          روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻                                  بـ‌رگ از درخـ‌ت خـ‌سـ‌تـ‌ــہ مـ‌یـ‌شـ‌د                 پـ‌ایـ‌یـ‌زو بـ‌ــهـ‌ونـ‌ه مـ‌یـ‌کـ‌رد :) 🍂                                                   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ادمی ک علاقه و هوس چشمشو کور کرده باشه با دوتا کامنت مجازی به خودش نمیاد

حداقل شناخته میشه و شاید گولش رو نخورن و رو حرفاش حساب نکنن 

من اینو دیدم مشاوره میده

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟          روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻                                  بـ‌رگ از درخـ‌ت خـ‌سـ‌تـ‌ــہ مـ‌یـ‌شـ‌د                 پـ‌ایـ‌یـ‌زو بـ‌ــهـ‌ونـ‌ه مـ‌یـ‌کـ‌رد :) 🍂                                                   

سلام. باهاتون کار داشتم. اون یکی تاپیکتون تعطیل شد. چطوری میتونم باهاتون صحبت کنم؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
سلام. باهاتون کار داشتم. اون یکی تاپیکتون تعطیل شد. چطوری میتونم باهاتون صحبت کنم؟

سلام با من؟؟؟ 

درخواست بدین 

دوستان کاری به این موضوعات ندارم 

ولی بیش از حد این سایتو جدی گرفتیم 

و خواهشی ک دارم اینه ک نسبت به سایت حس مالکیت نداشته باشین هر کی ام میاد اینجا شما مختار هستین تو تاپیکاش شرکت کنین یا نکنین 

پس سوا از هر نوع دیدی که دارین بنظرم خیلی تو کار بقیه دخالت نکنین 

دوستان کاری به این موضوعات ندارم ولی بیش از حد این سایتو جدی گرفتیم و خواهشی ک دارم اینه ک نسبت به س ...

تاپیک زدن دلبخواهی هست راجب گربت راجب لباست راجب عمت تاپیک بزن 

ما کاری نداریم 

ولی کسی حق نداره تو سایت عمومی روابط نامشروع رو عادی جلوه بده 

کلی بچه کم سن و سال هست

دوستان کاری به این موضوعات ندارم ولی بیش از حد این سایتو جدی گرفتیم و خواهشی ک دارم اینه ک نسبت به س ...

چون بچه های سن پایین اینجازیادن

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

الان چک کردم همش دوست داداشم واکسم و چیزی قایم کردم ازهمسرم بنده خدا اون مرد چقد ضربه میخوره بهش

بخدا پشمام ریخته از روابط خانوادگی شون

😂سریال ترکیه خواهر

😑😑😑

تاپیک زدن دلبخواهی هست راجب گربت راجب لباست راجب عمت تاپیک بزن ما کاری نداریم ولی کسی حق نداره تو سا ...

بنظرم چارچوب بچه هارو والدینشون تعیین میکنن

من خودم مخالف عادی سازی این روابطم اما بنظرم ارزش نداره بخوایم رو تک تک این کاربرا وقت بزاریم حداقل اینجوری خودمون راحت تریم