2777
2789
متاسفم 😔ازکجا فهمیدی

۱۳ساله خاهر .گردن نمیگیره..بیخیال وقتی پشتوانه نداری.بچه داری .خانواده ب درد بخور نداری .امروز سمت چپ بدنم درهای بدی میگیره‌.خیانت زنده زنده میکشه ادمو

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بی تاثیر ک نمیشه بلاخره ی جایی ب فاک میره

چه فایده زخم دل من خوب میشه

شب ها با گریه روزا گریه .همه چی بهم زد رفت

امیدوارم فقط خبر مرگش بیارن فقط اون موقع اروم میشم

۱۳ساله خاهر .گردن نمیگیره..بیخیال وقتی پشتوانه نداری.بچه داری .خانواده ب درد بخور نداری .امروز سمت چ ...

قربونت برم تا ندیدی چطور میگی . شک ادمو میکشه چه برسه به خیانت

چه فایده زخم دل من خوب میشهشب ها با گریه روزا گریه .همه چی بهم زد رفتامیدوارم فقط خبر مرگش بیارن فقط ...

هی نفرین ها دعا میشه براشون

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم
منم خیلی ناراحتم دارم داغون میشم تو ۱ ماه تمام جلو موهام سفید شده درد آرنج و پاشنه پا داره عذابم مید ...

من تراپیست رفتم قرص خوردم

دیشب داشتم میمیردم انگار داشتم جون میکندم

چقدر زار زدم خداااااا نمی بینه دلم خونه کاش میشد راحت مرد دلم میخاد خودم خلاص کنم.حس بدی دارم انگار منو مثل یه دستمال پرت کرد یه گوشه رفت.مگه من چی کم داشتم😭

من تراپیست رفتم قرص خوردمدیشب داشتم میمیردم انگار داشتم جون میکندمچقدر زار زدم خداااااا نمی بینه دلم ...

هیچ مشاوری تا نخوای نمیتونه کمکت کنه،خیانت باید بعد شش ماه دردش کمتر شده اگر نه بری دکتر 

اول خشم بعد غم، به خودت کمک کن کتاب نیمه تاریک من بخون