2777
2789
عنوان

کریسمسس

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 67 پست
ب اندازه کافی طول سال گریه میکنیم .. بهانه ای برا جشن گرفتن و خوشحال بود اینقدر ریکشن نمیخواد

بشین بابا چه ربطی داره کریسمس مال مسیحیاست آیینه شونه

مثل این میمونه مثلا یه اروپایی بیاد ماه رمضون سحری بخوره🤣

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بشین بابا چه ربطی داره کریسمس مال مسیحیاست آیینه شونهمثل این میمونه مثلا یه اروپایی بیاد ماه رمضون س ...

😂اره دیگه انگار اونا مشکل ندارن که کل سال گریه کنن😂ایرانو ول کنی تو روز و جشنه

عزیزم منظورتو متوجه میشن 😁 ولی نمیدونی مگه ؟ برا کریسمس همه عقایدشون بروز هستاما برا مناسبت های مذه ...

چون سلیقشون فرق داره من کریسمس و نوروز رو جشن میگیرم اما مناسبت های مذهبی رو جشن نمگیرم ب کسیم نمیگم چرا جشن میگیری چون ب خودشون مربوطه

ایوللل منم همینو میگم که

خب اشتباه میکنی خاهر من

الان به مسلمونای نیمه مسیحی برمیخوره میگن جشنه چه عیبی داره🤣

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

خب اشتباه میکنی خاهر منالان به مسلمونای نیمه مسیحی برمیخوره میگن جشنه چه عیبی داره🤣

😂😂😂😁😁

یا زهرا .....صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) .... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک........ ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ... مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت.دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

😂اره دیگه انگار اونا مشکل ندارن که کل سال گریه کنن😂ایرانو ول کنی تو روز و جشنه

بعدشم خودمون تو این تورم ومشکلات همون نوروز خودمون خوش نیستیم حالا بیایم کریس مسسس جشن بگیرم

خیلی چیپ وخزه بابا نکن زشته بخدا اون اعتقاد دارن ،رسمشونه😂

خیلی خوبی🤣🤣

بخدا من قبلنا خیلی توییت میکردم راجبه این قضیه والا بلا کریس مسی مال باکلاسا نییسس

بخدامال مسیحیاست،مثل ماه رمضون خودمون

چون سلیقشون فرق داره من کریسمس و نوروز رو جشن میگیرم اما مناسبت های مذهبی رو جشن نمگیرم ب کسیم نمیگم ...

حرفم نمیشه زد الان همین شما مسلمون هستین بعد مناسبت مذهبی مسیحا رو جشن میگیرین مال خودتون اهمیتی نداره عین یه نخودی

حرفم نمیشه زد الان همین شما مسلمون هستین بعد مناسبت مذهبی مسیحا رو جشن میگیرین مال خودتون اهمیتی ندا ...

نه مسلمان نیستم و برام اهمیت ندارن فک نمیکنم ب تو ربطی داشته باشه ک دینم چیه تو مناسبت های مذهبی رو جشن بگیر ولی عقایدت رو تحمیل نکن

چون سلیقشون فرق داره من کریسمس و نوروز رو جشن میگیرم اما مناسبت های مذهبی رو جشن نمگیرم ب کسیم نمیگم ...

مناسبت های مذهبی برا مسلمانان هست عزیزم🤭

هرکسی مطابق با مذهب و دین خودش .

یا زهرا .....صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) .... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک........ ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ... مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت.دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج