یعنی واقعا به نظر من مضخرفه😐حالا ولنتاین کادو بازی و... داره ولی اخه مگه ما عید نداریم یلدا نداریم مناستای مذهبیم که چون مسلمانیم و هرچی داره از خدا و اهل بیته انجام میدیم ولی واقعا فاز اونایی که کاج رو تزیین میکنن نمیفهمم خوش زده زیر دلتون؟😐
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸
نه عزیزم ما مسلمونیم به اینا افتخار میکنم ولی خب اخه کریسمس😐
کریسمس میلاد پیامبره
اینم نمیدونید ؟
حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه
ما شخصی زندگی نمیکنیم ، انسان اجتماعیه جهان ما اجتماعیه دیدگاه را عوض کنید!!
یعنی چی؟؟
نه اتقافا ، همه مثل هم نیستن
باید بپذریم اینو
شاید من یلدا رو دوست دارم شما نداری
شاید شما ۱۳ بدر و دوست داری من ندارم
میشه گفت چون جهان ما اجتماعیه باید همه مثل هم باشن؟ نه این یه نظریه ثابت شده س گل
فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸
حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه
بینین من تا حدودی با نظرتون که شادیه و به علایق هم احترام بذاریم رو قبول دارم ✅اگه از اون لحاظه معلومه که عالیه اصلا ولی منظور من خودتحقیری و عدم شناخت از ایرانمون و دینمون و فرهنگمون هست مسلما کریسمس عالیه ولی چرا ما انقدر خود تحقیریم همون تزیین کاج و... ملت برای هفت سینم انجام نمیدن😐منظورم سلیقه هستاا
یا زهرا .....صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) .... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک........ ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ... مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت.دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج