2777
2789
عنوان

کریسمسس

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 67 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😐

حقیقت تلخه جانم

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

نه عزیزم ما مسلمونیم به اینا افتخار میکنم ولی خب اخه کریسمس😐

خب عزیزم ماهم ایرانی مسیحی هستیم دلیل نمیشه چون اکثریت مسلمانن روز تولد مسیح مقدس رو مضخرف خطاب کنید.

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

نه عزیزم ما مسلمونیم به اینا افتخار میکنم ولی خب اخه کریسمس😐

کریسمس میلاد پیامبره 

اینم نمیدونید ؟

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من عاشق کریسمسم کاج تزیین نکردم اینجا دوس ندارم ولی مثلا دوس دارم کریسمس یه سال برم روسیه دلیلشم نمی ...

خب اره عزیزم مام دوست داریم منظور من اینه یلدا رو کامل جشن نمیگیرن برای کریسمس سنگ تموم میذارن درحالی که فرهنگشم کامل انجام نمیشه

ما شخصی زندگی نمیکنیم ، انسان اجتماعیه جهان ما اجتماعیه دیدگاه را عوض کنید!!

یعنی چی؟؟

نه اتقافا ، همه مثل هم نیستن

باید بپذریم اینو

شاید من یلدا رو دوست دارم شما نداری

شاید شما ۱۳ بدر و دوست داری من ندارم

میشه گفت چون جهان ما اجتماعیه باید همه مثل هم باشن؟ نه این یه نظریه ثابت شده س گل

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

😐واقعا منظور من رو متوجه نمیشین😐

نه واقعا متوجه نمیشم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

کسانی که من میگم مسیحی نیستن

شما همه رو خطاب قرار دادی 

خیلی ها به احترام مسیح امروز رو جشن میگیرن ، ایرادش چیه؟

کاج تزئین شده تهاجم فرهنگیه؟

توی همه دنیا جشنه حتی عربستان 

دلیل نمیشه به هر حال شما این سنت مذهبی رو مضخرف خطاب کنی

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

یعنی چی؟؟نه اتقافا ، همه مثل هم نیستنباید بپذریم اینوشاید من یلدا رو دوست دارم شما نداریشاید شما ۱۳ ...

پایین ذکر کردم که به این مورد کاری ندارم شما درست میگید

منوبقیه‌ی موارد رو میگم

مثلا یکی میگه من واقعا به حجاب علاقه ای ندارم

اینجا دیگه موضوع از شخصی در میاد و میره توی جامعه اونوقت دیگه نمیشه گفت به نظر هم احترام بزاریم

(میخواستم مثال ملموس تری بزنم الان یادم نمیاد)

اونور را نگاه کن.

حقیقت تلخه جانم

بینین من تا حدودی با نظرتون که شادیه و به علایق هم احترام بذاریم رو قبول دارم ✅اگه از اون لحاظه معلومه که عالیه اصلا ولی منظور من خودتحقیری و عدم شناخت از ایرانمون و دینمون و فرهنگمون هست مسلما کریسمس عالیه ولی چرا ما انقدر خود تحقیریم همون تزیین کاج و... ملت برای هفت سینم انجام نمیدن😐منظورم سلیقه هستاا

البته  یسریا برا مناسبت های مذهبی 

جو تاپیکا بهم میزنن!

ولی به کریسمس که میرسه 

حرف هاشون عوض میشه😁

یا زهرا .....صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) .... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک........ ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ... مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت.دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج