2777
2789
عنوان

خیانت زن داداشم به من و داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 28700 بازدید | 383 پست
همو دوست داشتیم ..۵ سال رابطه چیز کمی نبود..نمیدونم چرا اینطور شد😭💔

از طریق یک شماره ناشناس به داداشت زنگ بزن و اطلاع بده بگو زنت با یک سیمکارت دیگه زیر خواب فلانی شده.

اینجوری دیگه خودتم مستقیم لو ندادی

عاره بخدا میترسم 😭

استارتر اهل نفرین کردم نیستم ولی  اگه تاپیکت دروغ باشه و با احساسات کاربرا بازی کرده باشی ، امیدوارم دقیقا همین بلا سرت بیاد 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سرت تو ما تحت زندگی دیگران نباشه به تو ربطی نداره زندگی شخصی دیگران یکم یاد بگیریم

خفه شو مرتیکه چون خودتم ی مرد  کثافت لجنی داری طرفداری میکنی؟  ماتحتتو از سایت زنونه جم کن تو افق محو شو

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
خیر دوست پسرم.اما خیلی بیشتر از ازدواج باهم رابطه داشتیم من خررررر😭😭😭😭😭اخه خدا من‌چیکار کنم الا ...

اسی ناراحت نشو از حرفم ... اما لطفا دخترا ببینن اوناییکه میگن دوره ی روشن فکریه و مگه چیه رابطه داشتن وقتی هردوطرف راضی ان ... این میشه تهش پسره حالشو میبره بعدش هر چی شد مهم نی براش . کی اذیت میشه خود دختر 

دلم برا داداشت سوخت اون از زنش اینم از خواهرش🥲

دلت نسوزه، به نظر من دوز پسر اسی با داداش اسی هم رابطه داره😂😂😂زنجیره ای شد

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

اسی مامان آدم بهترین  شخصی هست ک میتونی بهش بگید و بعد با همفکری مامانت پیش برو

حتی ب مامانت واضح لگو رابطه داشتی و باهاش بودی...بهتر اط این هست زن داداشت بعدا تورو لو بده و شر درست بشه

اول بشین همه چی ب مامانت بگو، قدرتت با مامانت یکی کن ببین اون چی میگه و چ فکری تو سرشه

اصلا نترس ازش چون مادرت هس صلاحت میخواد...هرچقدر هم ناراحت بشه یا بهت چیزی بگه...آخرش دلسوز ت هست

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕
جای گریه زاری پاشو خودتو جمع کنببین چطوری می‌تونی رد زنداداشتو بزنیهر کاری فکر میکنی میشه بکنآمار رف ...

واقعا ممنونم عزیزم

بهترین توصیه و نظر مال شما بود

حتما انجام میدم و بهتون میگم

فقط خداکنه بتونم چیزی ازشون گیر بیارم

‌‹الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من🕊›‌🤍
این حرومزاده ی چندشو از کجا گیر آوردی که فقط دنبال ...دنه. الات ۱۸ سالته و می گی خیلی وقته با اینی. ...

خریت کردم فقط همینو میتونم بگم.. با اینکه زود اعتماد نکردم ولی بازم چوبشو خوردم

‌‹الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من🕊›‌🤍