2777
2789
عنوان

خیانت زن داداشم به من و داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 28647 بازدید | 383 پست

ترکیه هم قفله ایم چیزا

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به تو خیانت نشده در واقع دوتا لاشی به داداشت خیانت کردن تو نخودی هستی این وسط اون مردک دیوس هم خواهر ...

یعنی خودم به درک من چیکار با داداشم کردم چطور برم بهش بگم...آخه خدااا

‌‹الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من🕊›‌🤍

طفلک داداشه

دور و برش چه کثافت هایی هست

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅
از نظر شماها دنیا لجنم بگیره مردم باید هیچی نگن و کاری نداشته باشن.اسمش هم میذارین دخالت نکردن...

در واقع همه‌ی ما بندهای یک زنجیره‌‌ی بزرگیم که اجتماع رو تشکیل می‌ده و اختلال و خطای عملکردی هر فرد اجتماع روی برآیند کلی اجتماع تاثیر می‌گذاره...

حالا این وسط یک عده بنده‌ی هوس و نافرمان و... با برچسب آزادی می‌خواهند از زیر بار مسئولیت شانه خالی کنند و برای پیروی از شهوت و نفسانیت خودشون جامعه رو به لجن بکشند و کسی هم جلودارشون نباشه و برای چنین توجیهی چه دستاویزی مطلوب‌ از ول‌انگاری با روکش آزادی؟!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
😐خاک تو سرت که گریه میکنی به خودت بیا جرشون بده زنگ بزن پلیس و... قشنگ بگرد وقتی رابطه داشتن زنگ بز ...

دلم خونهههه.. بخدا از دیشب دارم میمیرم..همش حس میکنم تقصیر من چی بوددد 

‌‹الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من🕊›‌🤍
پسره پرو بی ادب برمیگرده سمتم میگه چیه فکر کردی تو از فلانی قشنگتری؟ معلومه بهت خیانت میکنم بعدم من ...

چ عکسهایی بود؟

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁