2777
2789
عنوان

نامزدم میگه به بابات بگو جهزیه اخرین مدل از همه چی برات بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 1764 بازدید | 115 پست
والا اگه قراره وضع این باشه اسی مجرد بمونه بهتره لااقل انرژی و وقتش برای خودشه و دغدغه ی نامزد خسیسو ...

برای خودشم خرج نمیکنه چون میگم ک لباسم نمیخرهبرای خودش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ماهی ۵ تومن کمه یا زیاد؟

عزیزم بستگی به خرجایی که میکنی دارع 

از نظر خودت خوبه؟؟،میتونی نیازاتو برطرف کنی

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤
برای خودشم خرج نمیکنه چون میگم ک لباسم نمیخرهبرای خودش

خیلی خیلی خسیسه این دیگ بخودشم رحم نمیکنه چ برسع بتو بعدا پدرت در میاد ب صحبتایی ک میگن درست میشه گوش نده زندگی با مرد خسیس سخته و من مطمئنم وضع مالیش بد نیس وگرنه زن نمیگرفت فقط بلندپروازی میکنه چون زنش از ی خانواده سطح بالا و لاکچرین اونم عمدا از این خانواده دختر گرفته ک کارش راحت باشه خوده شما دوست داری شمارو برا خودت بخوان یا درآمد پدرتون آخه سنتونم بالا نیس ک بگم امتیاز بدین بالخره باید متاهل شین

عزیزم بستگی به خرجایی که میکنی دارع از نظر خودت خوبه؟؟،میتونی نیازاتو برطرف کنی

وقتی میگه دانشجوام دماغ عمل کردم تیپای خوب میزنم بنظرم خرج میکنه و اتفاقا درست هم زندگی میکنه نیازای خودشو داره خونه پدر دیده و داشته اونوخت شوهر بخواد اینکارارو نکنه ضربه بدی میخوره

وقتی میگه دانشجوام دماغ عمل کردم تیپای خوب میزنم بنظرم خرج میکنه و اتفاقا درست هم زندگی میکنه نیازای ...

اره خب من بابام ماهی ده تومن کم کم بهم میده خودمم قبلن سرکار میرفتم دارم ماشین میخرم کلی طلا دارم چیزی کم ندارم ن قیافه ن پول 

اصفهان به جای مهریه ۱۴ تا سکه میزنن پنجاه تا صد گرم طلا که همون طلای عروسی و موقع عقد باید بدنش و سه دونگ خونه که توی محضر سند به نام می خوره 

خانواده عروس هم جهیزیه و سیسمونی میدن 

اگه قرار نیست خونه بزنه به نام چرا باید جهیزیه کامل بدید اثاث هم که فرسایشی هست و ارزشش کم میشه 

خرج مراسم عروسی هرکس مهمونای خودشو شام میده و کادوهاشو خودش بر میداره 

آرایشگاه و ماشین هم با داماده 

عقد خونه دختره ولی خرج با داماده 

خودت بگو من اینا رو مهر می خوام ماهیانه هم بگو همه چیز رو توی سند ازدواج بنویسید 

اون پولاشو داره واسه خودش خونه میسازه از خرجی شما هم میزنه بعدا هم پولدار میشه چیزی بهت نمیده

چون کسی به حرف من گوش نمیده عزیزم وقتی با اجبار نامزدی میکنی با اجبارم توش میمونی دست من نیست من حا ...

چیزی به اسم اجبار وجود نداره

مگه چاقو گذاشته بودن زیر گلوت ؟

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️