2777
2789
عنوان

من حساسم یا شوهرم بیشعوره کدوم😔

253 بازدید | 17 پست

سوار ماشین برادرشوهرم اینا بودیم داشتیم از عروسی برمیگشتیم یهو ی ماشینی با سرعت بالا از کنارمون رد شد نزدیک بود بخوره ب ماشینمون ی خانوم با چندتا خانوم دیگه سوار بود تو عروسی بودن شوهرم شوخ طبعه جو گیره یهو گف یواش بابا چخبرته قیافه هارو اگ جرعت داشتین بدون میکاپ میومدین عروسی  بدون ارایش فلانین و... ده کیلو مالیدین میری تو نمیتونی زنتو تشخیص بدی همشونم شبیه همن! برادرشوهرم گف حالا با مایی یا با اونا شوهرم گف ن با اونا!! من راستش بهم برخورد حالا چ فکری میکنن برادرشوهرمو جاریم فک میکنن ب من تیکه انداخته! ولی من شوهرم همیشه میگه ارایشگاه نرو خودت تو خونه ارایش ملیح کن خیلی قشنگتری من همیشه تو عروسی ارایشم خیلی کمه همه جاریامم میدونن ، ولی بهم برخورد الانم خیلی ناراحتم باهاش حرف نمیزنم😔

تو حساسی 

معلوم با اونا بوده 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ول کن عزیز من چرا واسه خودت اعصاب خوردی درست میکنی قطعا با اونا بوده ولی ندونسته چجوری بگه
به این چیزا اهمیت بدی اذیت میشی ها ولش کن 

الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :(    از دردناک‌ترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی‌ توجهی میکنه.