مثلا دعوا سر دوتا بچه باشه ، یا این ک گیر الکی بده باز شروع کنید بخندیدن من آدم کینه ای نیستم مطمئهم اگر قهر کنم طرف یک لبخند بهم بزنه سریع آشتی میکنم مگ این ک کارش خیلی وحشتناک باشه مثل خیانت
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
وقتی شوهرت سرت داد بزنه و تو از ترس قفل کنی، باهات بد رفتاری کنه
بعد دو تا بچه اتاق کناری بلرزن از ترس
این شیرینه خداوکیلی؟ تاحالا بد رفتاری دیدی؟
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
منم همین فکرو میکردم حتی کسایی که ازخانواده شوهر مینالیدن وبدگویی میکردن وبی سواد و عقب مونده میدونستم باخودم میگفتم من خوشبخت ترین میشم خانواده شوهرم مثل خانواده خودم میشن ولی وقتی وارد زندگی شدم دیدم نه اصلا قابل مقایسه بادوران دوستی نیست وبه تمام متاهلا حق دادم