2777
2789
عنوان

این چیه جدیدا خانوما یاد گرفتن😭😂

373 بازدید | 32 پست

هرکی شکم داره میگه این شکم نیس رحمه ، همه خانوما دارن و کاملا عادیه😐

هرکیم شکمش تخته فتوشاپه

ببین اینکه خودتو در هر حالتی دوست داشته باشی خیلی خوبه ، اینکه اندام خودتو بپذیری عالیه

ولی چرا علمو میبری زیر سواللللل

رحم چرا باید قد زن پا به ماه جلو بیاد عاخهههه

(صرفا تو تایم پریود یه کم شکم ورم داره اونم یه کوچولو)

بعد این هیچی

اگه رحمه چرا ما نداریم؟

خانوم نیستیم؟

پسریم خبر نداریم؟

قضیه چیه؟🗿😂

الان مثلا من دماغم بزرگه باید بگم عادیه مال همه اینجوریه؟🗿😂

یا هرکی دماغش کوچیکه فتوشاپ کرده؟🗿😂

یا حتی بگم دماغ بزرگ جذاب تره؟🗿😂

یه دختر مستقل ، قوی ، با اعتماد به نفس ، منطقی و پرتلاش🤝رتبه برتر آینده🎓اندکی تا حدی شاعر🌱حامی برابری جنسیتی و البته منتقد سرسخت فمینیسم😗انگشت کوچیکه تحلیلگرا هم نمیشیم ولی خب یه چیزایی تحلیل میکنیم😅این کاربر بسیار بسیار صبور و خونسرد است لذا از تلاش بیهوده برای عصبانی ساختن وی خودداری فرمایید😁معتقدِ معتدل ، با افتخار شیعه مولا علی(ع)💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میخوام درسته نه میخام 

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه..... 

تمام دروغهایی که انسان درمورد خودش میگه برای اینه که با گفتن راستش مورد تمسخر قرار میگیره

و این خیلیییی بده

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
ناحیه ای که نزدیک به پوبیس هست ذاتا یه برامدگی داره از اول که همون رحم به حساب میاد و قرار نیست تخت ...

پس من رحم ندارم دیگه حله

برم تو بیوم بزنم کاربر آقا🗿

یه دختر مستقل ، قوی ، با اعتماد به نفس ، منطقی و پرتلاش🤝رتبه برتر آینده🎓اندکی تا حدی شاعر🌱حامی برابری جنسیتی و البته منتقد سرسخت فمینیسم😗انگشت کوچیکه تحلیلگرا هم نمیشیم ولی خب یه چیزایی تحلیل میکنیم😅این کاربر بسیار بسیار صبور و خونسرد است لذا از تلاش بیهوده برای عصبانی ساختن وی خودداری فرمایید😁معتقدِ معتدل ، با افتخار شیعه مولا علی(ع)💚

هرکی هرچی میخواد بگه تعریف تناسب بین قد ووزن مشخصه هرکس هم البته صاحب اختیار بدن خودشه

دقیقا

یه ملاکای زیبایی وجود داره

منم اکثرشو ندارم ، توجیه نداره که

با خودمم اوکیم

کاش دماغ بزرگو مد کنن😂

لک و جوش پوست هم میشه؟🗿😂