2777
2789
عنوان

4 تجربیاتم راجب درمان بیماری ها

246 بازدید | 22 پست

این مطالب رو برحسب تجربه ام و مطالعه ام در سایت ها و دیدن کلیپ های پزشک ها نوشتم بهتون توصیه نمی کنم خودتون می دونید قبلش با پزشک مشورت کنید

من قبلا وقتی خودم یا بقیه مشکلی داشتیم با توجه به چیزهایی که میدونم و سرچ کردم گوگل و نی نی سایت راه حل خوب پیدا کردم ذخیره کردم اینجا می نویسم بمونه خودم و بقیه استفاده کنیم کسی هم خواست براش بفرستم  

راجب درمان بیماری ها میدونم بعضی بیماری ها درمان قطعی نداره ولی باید درمان کنی کنترلش کنی که بهتر بشه و بدتر نشه

لطفا سوال نکنید خیلی طولانی میشه راحت نمیشه خوند همینجوری بمونه بعدا هم مطالب جدید اضافه کنم به تاپیکم

کسی اگه سوال داشت درخواست دوستی بده پیوی حتما جواب میدم فقط ممکنه دیرتر

تغذیه سالم و به اندازه 👇🏻

تغذیه باید سالم و به اندازه باشه البته همه چی ضرر هم داره فقط باید رعایت کنی تا ضرر کمتر برسه ، بهتره آزمایش چکاپ کامل ویتامین ها بدی ببینی کدوم ویتامینت کم هست جبران کنی ؛ بهتره با موادغذایی جبران کنی تا با داروی شیمیایی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهتون توصیه نمی کنم خودتون می دونید قبلش با پزشک مشورت کنید

قبل از مصرف دمنوش ها بخونید 👇🏻

( مصرف دمنوش های گیاهی فایده داره ولی عوارض هم داره ، بهتره گاهی مصرف کنید اگه هم خواستید هرروز مصرف کنین برای درمان بعد یه مدت دیگه مصرف نکنین وقفه بدین و بعدها گاهی مصرف کنید

با بعضی از داروهای شیمیایی ممکنه تداخل پیدا کنه باعث مسمومیت بشه ، بهتره قبلش سرچ کنی اسم داروهات رو ببینی دارویی که مصرف می کنی با دمنوش تداخل داره

ولی خب اگه هم استفاده کردین بهتره چندساعت فاصله بدید من و همسرم و خانواده و نی نی سایت خیلی ها گفتن داروی شیمیایی رو با گیاهی مصرف کردن چیزی نشده

قبل از مصرف سرچ کنید موارد منع مصرف رو بخونید مثلا گل گاو زبون و شیرین بیان برای کسایی که فشار خون بالا دارن خوب نیس می تونید با مصلحش ، کمی لیمو یا آبلیمو استفاده کنید

بعضی دمنوش هادوران بارداری و شیردهی مجاز هست  میشه سرچ کنی گوگل چه دمنوش هایی مجاز هست البته بهتره با دکتر مشورت کنی

بعضی از گیاهان دارویی باید به صورت دم‌‌کرده استفاده بشه اگه بجوشونی عوارض داره و برعکس باید قبلش سرچ کنی گوگل

راجب اونایی که نمی تونن دمنوش بخورن ؛ به مقدار کم با چای سیاه ، دارچین ؛ هل و.. می تونن دم کنن

دمنوش گیاهان هم مثله همین چای سیاه اگه مقدارش زیاد باشه غلیظ بشه یا زیاد دم بکشه طعمش بد میشه ۵ دقیقه دم بکشه رو بخار کتری کافیه‌‌ )

تجربه مصرف دمنوش های گیاهی 👇🏻

بهتون توصیه نمی کنم خودتون می دونید قبلش با پزشک مشورت کنید

ما و اطرافیان یه مشکلاتی داشتیم که با صحبت هام راجب کنترل استرس و دمنوش های گیاهی مثل گل گاو زبون و سنبل الطیب ، ریشه شیرین بیان (گل محمدی ، دارچین گاهی ) پیشگیری ، درمان یا کنترل کرد  

مشکلات : زود عصبانی شدن ، حملات پانیک، وسواس فکری ، تکرر ادرار ، ضعف سیستم ایمنی ، تب ، عفونت ، سردردهای عصبی ، تهوع ، استفراغ ، معده درد عصبی ، زخم معده ، خلط خونی ، درد قلب و تپش قلب

(با اینکه طرف رعایت غذایی نداشت و مدام نوشابه می خورد خوب شد درد معده اش )

حتی شنیدم کسی نیاز به عمل داشته با مصرف شیرین بیان خوب شده

البته کنترل کردن استرس هم خیلی مهمه

درمان خجالتی بودن و کمال گرایی 👇🏻

یکی از کاربرها مشکل داشت براش تحقیق کردم

اول سرچ کنید درمان کم رویی با چند تکنیک ساده و کاربردی کلیپ رو ببینید

و بعد سرچ کنید ریشه کمال گرایی چیه؟  و کلیپ رو ببینید

صحبت های د‌کتر محمد صادق حیدری هست

من کلیپ رو دیدم خوبه

اونایی که خجالتی هستن حتما کلیپ راجب کمال گرایی روهم بعدش ببینید

تجربه درمان یبوست 👇🏻

(نشانه های یبوست رو سرچ کنید)

پیشگیری و درمان یبوست با کنترل کردن استرس ، تحرک داشتن (ورزش) و مصرف مایعات به اندازه روزانه ۸ لیوان ؛ خوب جویدن غذا ؛ تغذیه سالم و به اندازه البته همه چی ضرر هم داره باید کاری کنی ضرر کمتر برسه و چکاپ کامل ویتامین ها بدی ببینی کدوم ویتامینت کم هست جبران کنی بهتره با موادغذایی جبران کنی تا با داروی شیمیایی

شربت ملین و قرصش هم هست ولی بهتره تلاش کنید پیشگیری کنید و از راه های دیگه درمان کنید

درمان یبوست با ماساژ شکم ۲۰ دقیقه یک تا چندروز (سرچ کنید رفع سریع یبوست با ماساژ شکم کلیپ آموزشش هست) من به چندنفر گفتم جواب گرفتن (به خانوم های باردار توصیه نمیشه)  

برای نوزاد هم میشه گوگل سرچ کنید رفع یبوست نوزاد با ماساژ شکم یاد بگیرید ،  برای نوزاد باید آروم تر ماساژ بدید

*برای کاهش نفخ و دل درد هم خوبه *

من هر وقت همسرم یبوست گرفت براش انجام دادم خوب شد با یک روز ماساژ یا نهایت بعد سه روز به بقیه هم گفتم جواب گرفتن

تجربه درمان کیست مچی 👇🏻

دست همسرم دوتا کیست داشت یکیش بعد چندماه خوب شد ، بعدها هرروز با روغن های گیاهی دستشو ماساژ می دادم هم برای کاهش درد هم برای کوچیک شدن بعد دوسال کوچیک شد و از بین رفت حالا نمی دونم به خاطر ماساژ بود یا خود به خود از بین رفت

تجربه درمان دیسک کمر 👇🏻

برای دیسک کمر ورزش های دیسک تنها یا با کمک کسی میشه انجام داد

من برای دونفر کمک کردم ورزش کردن ، یه روز چندمرحله حداقل نیم ساعت و بعد ماساژ با روغن هایی مثل روغن های گیاهی برای درد بهترشدن

برای همسرم هم کمک کردم بهترشد

این روش رو بهتون توصیه نمی کنم چون ممکنه عوارض داشته باشه همون ورزش بهتره

همکار همسرم بهش گفته بود من کلا استراحت مطلق بودم رفتم پیش دکتر مجیدی خوب شدم یکسال گذشته همسرمم رفت پیش دکتر اون و دیسکش رو جا انداخت اینم ممکنه عوارض داشته باشه و موارد منع مصرف داره که برای همسرم خداروشکر منعی نداشت و هیچ عوارضی هم نداشت یک هفته اصلا سنگین برنداشت بعدها هم کم کم برداشت و کمکش می کردیم بهتره گفت سنگین میشه برمی داری

ماساژ با روغن های گیاهی با وردنه گفته بود ، ورزش ایستاده هم گفته بود که مدتی انجام داد فقط

آدرس مطب دکتر مجیدی : تهران رباط کریم خیابان شهدا پلاک ۱۵۳ روبه روی پارک   تلفن : ۰۲۱۵۶۱۴۱۴۲۲

ولی مدرک نداشت می تونید تحقیق کنید پیش دکتر کایروپراکتیک برید ولی بازم توصیه نمی کنم ورزش بهتره

معجون درست کردم با سویق کامل اونم خوبه برای دیسک و درد بدن کلی هم فایده داره سویق رو با کمی آب ولرم و عسل ترکیب کردم بعد شیر ترکیب کردم کنارش خرما

مصرف پای مرغ ، قلم ، پاچه هم خوبه براش درست کردم

تجربه درمان مشکلات درد 👇🏻

با کمپرس سرد و گرم ، بادکش ، حجامت و ماساژ  البته خواص دیگه هم داره سرچ کنید 👇🏻

گوگل سرچ کنید کدوم خوبه برای درد کدوم اعضا ، البته باید قبلش سرچ کنی واسه همشون موارد منع مصرف رو بخونی به جز ماساژ اون فقط با آب گرم موارد منع مصرف داره قبلش سرچ کنید

(موارد منع مصرف یعنی واسه بعضیا مضره )

بادکش خونگی هم می تونید درست کنید سرچ کنید

برای درد ماساژ خوبه و ماساژ با روغن های گیاهی هم خوبه مثل روغن سقز ، زیتون ، بادام تلخ ، کوسه ، بنفشه و ...

کنترل کردن استرس ، تغذیه سالم ، ورزش و.. هم موثره

اگه مشکلی دارید که باعث درد میشه اونو باید درمان کنید ؛ باید مشکل رو از ریشه درمان کنید  

درست کردن معجون با سویق کامل هم خوبه گوگل سرچ کنید

راجب باقی روش های درمان سرچ کنید

تجربه مصرف شربت آرامبخش 👇🏻

کلیپ دکتر ضیایی دیدم

شربت با ترکیب عسل ، آب ، عرق بیدمشک و گلاب برای اعصاب ، تقویت قلب و سیستم ایمنی خوبه ( برای تپش قلب هم خوبه)

(عسل اول با کمی آب ولرم حل بشه )

برای همسرم درست کردم مدتی مصرف کرد

باقی روش ها رو سرچ کنید‌

درمان بوی بد دهان 👇🏻

(من به چندنفر تو مجازی گفتم جواب گرفتن )

این موارد ممکن هس گاهی باعث بوی بد دهان بشه

سرچ کنید علائم یبوست ، سینوزیت ، اوره خون بالا ، عفونت روده ،دندان و لثه ،  میکروب معده یا همون عفونت معده، رفلاکس معده و اسید معده رو بخونید ببینید علائمش رو دارید اگه داشتید درمان کنید

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

برای اوره خون آزمایش بدید اگه بالا بود برید دکتر یا سرچ کنید درمان کنید ، من سرچ کردم نوشته بود درمان به روش طب سنتی می تونید انجام بدید یه لیوان آب با یه قاشق چای خوری جوش شیرین ترکیب کنید و میل کنید

پیشگیری و درمان یبوست با کنترل کردن استرس ، تحرک داشتن (ورزش) و مصرف مایعات به اندازه روزانه ۸ لیوان ؛ خوب جویدن غذا ؛ تغذیه سالم و به اندازه البته همه چی ضرر هم داره باید کاری کنی ضرر کمتر برسه و چکاپ کامل ویتامین ها بدی ببینی کدوم ویتامینت کم هست جبران کنی بهتره با موادغذایی جبران کنی تا با داروی شیمیایی

شربت ملین و قرصش هم هست ولی بهتره تلاش کنید پیشگیری کنید و از راه های دیگه درمان کنید

درمان یبوست با ماساژ شکم ۲۰ دقیقه یک تا چندروز (سرچ کنید رفع سریع یبوست با ماساژ شکم کلیپ آموزشش هست) من به چندنفر گفتم جواب گرفتن (به خانوم های باردار توصیه نمیشه)  

برای نوزاد هم میشه گوگل سرچ کنید رفع یبوست نوزاد با ماساژ شکم یاد بگیرید ،  برای نوزاد باید آروم تر ماساژ بدید

رفلاکس معده و اسید معده رو درمان کنید با دمنوش ریشه شیرین بیان ، گل گاوزبون و.. ( اگه مشکل فشار خون بالا دارید کمی لیمو یا آبلیمو بزنید) یا دمنوش دیگه مصرف کنید گوگل سرچ کنید ببینید در طب سنتی چی برای رفلاکس و اسید معده خوبه

برای مشکلات معده خردسالان شربتش رو بدید

ادامه پست بعدی ...

ادامه پست قبلی ...

(رفع بوی بد دهان)

برای درمان سینوزیت دوسین بخرید یا خودتون درست کنید سیاهدانه رو آسیاب کنید و فورا با عسل ترکیب کنید و یه قاشق چای خوری صبح و شب مصرف کنید

* معده اتون رو خالی نگه ندارید چون ممکنه اسید معده ترشح بشه ؛ زود به زود شده یه لقمه کوچیک ، میوه ، خرما ،مغزیجات و اینجور چیزها حتما زود به زود بخورید

* پیاز خام و سیر رو نیم ساعت تو آبلیمو بخوابونید بعد مصرف کنید می تونید با همون آبلیمو مصرف کنید و یا بشورید و بعد مصرف کنید

مسواک ، نخ دندان و دهانشویه هم بهتره مصرف کنید هرروز

اگه حس کردید غذا گیر کرده لای دندون حتما با نخ دندون یا خلال دندون در بیارید

جرم گیری دندون بهتره سالی یکبار انجام بشه

دندون پوسیده یا همون خراب اگه دارید برید دندونپزشکی بکشید یا پر کنید

اگه کسی این مشکل رو داره نمی تونید بهش بگید با آیدی ناشناس درمانش رو براش بفرستید مریضی سختیه