2777
2789

البته همکلاسیمه دوسالی هست با یه پسره دوسته 

تو این دوسال یه بیرون درست حسابی نرفتن

یا تو ماشین پسرن یا پارک یا هم خونه:/

من دواین دوسال ندیدم یه کادو برااین بخره، فوق العاده هم خسیسه، شبا زود میخوابه خیلی پیام‌و زنگ و... ایناهم نمیده 

(بنظر من طرف متاهله )

حرف ازدواجم نمیزنه بااینکه سنش کم نیست خونواده حامی داره اونجوری که دوستم میگفت

کم بی اعتنایی و بی احترامی به این دختر نکرده 

دختره خونواده خوبی داره ازاون خیلی پولدار ها که کافیه لب تر کنه باباش بهترین چیزارو براش فراهم میکنه قیافه و تیپ همه‌چی تموم 

همه‌جوره هم برا پسره خرج میکنه ناز و نوز الکی نمیاره کلی هواشو داره 

حالا اینجارو داشته باشید که:

من اصلا کاری به روابط دوستام ندارم چون درنهایت اونا کار خودشونو میکنن تا سرشون به سنگ نخوره بیخیال نمیشن  هممون همینیم

این اومد باحال بد منم خب نگرانش شدم پرسیدم چیشده و شروع کرد گله و دردو دل کردن از دوست پسرش منم گفتم خب تاوقتی خودت ارزش خودتو ندونی معلومه یکی دیگه هم بدرفتاری میکنه باهات 

تو لب تر کنی بهترینا برات صف میکشن اونوقت چسبیدی به یکی که معلوم نیست متاهله یانه نازم میکنه برات 

یه نگاه کرد گفت وا چقدر حسودی معلومه چشمت دنبال دوست پسر منه😐

حالا دوست پسرش اصلا تایپ من نیست، نه ظاهری نه اخلاقی رفتی:/

الانم بامن‌ تو باده 

منه بدبخت با هرکی میام دوست میشم یا میره با دوست پسرم یا اکسم، یا الکی قهر میکنه یا فک میکنه دنبال دوست پسرشم!

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.