و این خانم اینستاش و تموم برنامه هاش عکس خودش هست و عکساش لختی و لباسای تنگ میپوشه
این بهترینش بودکه انتخاب کردم و خودش مهم نیست پخش بشه یا نه
متاهل هم هست😅
روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃
روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برا خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....
بعد الان خیلی شدید و بد سرماخوردیم شوهرم من میبره پیش یکی از دوستاش که درمانگاه داره آمپول میزنیم امروز رفتیم برگشته میگه خانم...بیا ترخدا این نهنگ خونه پشه بیرون سرماخوردگیش خوب نشده هرکی اونجا بود خندید😫
سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برا خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....
اون خانومو نذار دیگه شاید مشکل نداره عکسش جایی باشه ولی به عنوان یه فرد خیانت کار قطعا مشکل داره عکس ...
چشم👌🏻