2777
2789
راست میگید مخصوصا از سمت راست بیشتر درد داره

کلا هر دردی تو بارداری که با مثلا یه ساعت  استراحت خوب بشه مشکلی نداره ولی استراحت کنی و دردت نیفتاد باید بری دکتر.الانم اگه حس میکنی دردت غیر طبیعیه و با استراحت خوب نمیشه برو پیش دکتر.شماره ی ۴۰۳۰ هم میتونی زنگ بزنی از ماما راهنمایی بگیری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هماتومتون زیاد بود؟دکتر من گفت نیاز به دارو نیست فقط استراحت کن

اول ۵میل بود بعد دوهفته شد ۱۷میل دکتر گفت نباید بزرگتر شه

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا بغلم کن🤲🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
علتش چی بود؟منم تو سی وپنج هفته اورژانسی عمل شدم بچم نموند امروز سیزده روزه😔

فدای دلت بشم الهی ..

من نمیدونم  دلیل خاصی بهم نگفتن 

اما من کم خونی و تیروئید درمان نشده داشتم 

و کیسه آبم صفر شد دلیلش نمیدونم 

شما دلیلش چی بود چرا اورژانسی عمل شدی

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
فدای دلت بشم الهی ..من نمیدونم دلیل خاصی بهم نگفتن اما من کم خونی و تیروئید درمان نشده داشتم و کیسه ...

خدانکنه عزیزم ،منم کیسه آبم پاره شد بچم نچرخیده بود سز شدم گفتن ریه ش کامل نشده با اینکه هشت ماهش بود کلا بارداری سختی داشتم طول سرویکسمم کم بود 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدانکنه عزیزم ،منم کیسه آبم پاره شد بچم نچرخیده بود سز شدم گفتن ریه ش کامل نشده با اینکه هشت ماهش بو ...

خدابزرگه ته دلت آروم باشع 

هر چند ک خودم بعداز ۵ ماه هنوز فک میکنم دیروز بوده ک بچمو دفن کردم هنوز دلم براش تنگ میشه

منم جفتم انگار نشکل داشت ی بار سونو گفت جفت پایینه 

بعد گفت نه میکشه بالا اصلا کلن دکترا یکم بیخیالن

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
خدابزرگه ته دلت آروم باشع هر چند ک خودم بعداز ۵ ماه هنوز فک میکنم دیروز بوده ک بچمو دفن کردم هنوز د ...

هیچ وقت فراموشم نمیشه باهزار امید وسیله هاشو خریدم چقد چشم انتظارش بودم چقد بهش دل بسته بودم 

بازم کار خدا بی حکمت نیست اون خیر بندشو بهتر میدونه

دکترا که اصلا عین وخیالشون نیست 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هیچ وقت فراموشم نمیشه باهزار امید وسیله هاشو خریدم چقد چشم انتظارش بودم چقد بهش دل بسته بودم بازم کا ...

منم وسایلشو نگه داشتم شاید برای سومی قسمت شه بپوشه 

آها من دیگه سونو نرفتم نمیدونم چطور شدهبارداریمون نزدیک به همهانشالله هر دو به سلامتی پشت سر بذاریم

اول چند میل بود برا شما؟دور از جون درد نداری؟

انشاالله برا شما هم این دوران ب سلامتی بگذره و نی نیتو بغل کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو سونو ۶ هفته زده ۴*۹*۱۵درد پریود دارم

انشاالله که خیره 

من تو همین سایت دیدم با بزرگتر از اینا  زایمان کردن و بچشون به دنیا آوردن یا حتی یه خانومه بود بنده خدا۳تاهماتوم داشت و خدا به خودش و بچش رحم کرده بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو سونو ۶ هفته زده ۴*۹*۱۵درد پریود دارم

فقط استراحت کن سعی کن کار نکنی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40