2777
2789

یک پسری هست بنده خدا تیپش و هیکلش خیلی با من فرق داره من قد بلند و توپر اون اسکینی و کوتاه جفتمون( ۱۷۰ سانتیم )خیلی سمجه اخرین باری که پیام داد سین کردم ج ندادم فکر کردم خودش فهمیده ولی باز بعد دو هفته دوباره پیام داد نمیخوام دلیل اصلیشو بگم فقط میخوام محترمانه کات بشه چون تو دانشگاه کلاس مشترک داریم 

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 

اگه اسکینی بلند بود قبول نمیکردی؟

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز دلم تادلیل اصلی و نگی اون فکر میکنه داری ناز میکنی

بهش بگو مطابق معیارام نیستید تایپم نیستید بیخیالت میشه 

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

همین کاری ک کردی خوبه 

خودشم فهمیده ولی میخواد حالا ک هستی باشی .

از اول نباید باهاش خیلی صحبت میکردی 

از اول هم دیدی همین تیپ و استایل بود دیگه 

همینجوری کمرنگ باشی اونم میکشه کنار محترمانه 

عزیز دلم تادلیل اصلی و نگی اون فکر میکنه داری ناز میکنیبهش بگو مطابق معیارام نیستید تایپم نیستید بیخ ...

باز نره پشت سرم چرت بگه تو دانشگاه ازین میترسم بهش بربخوره 😬😬

همین کاری ک کردی خوبه خودشم فهمیده ولی میخواد حالا ک هستی باشی .از اول نباید باهاش خیلی صحبت میکردی ...

اشتباه کردم درکل یک بار فقط باهاش رفتم بیرون اونم بیشتر شبیه قراره دوستانه بود تا عشقولانه 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

لازم نیست چیزی بگی 

همینطور کم محلی و رسمی برخورد کردن خودش میفهمه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
اشتباه کردم درکل یک بار فقط باهاش رفتم بیرون اونم بیشتر شبیه قراره دوستانه بود تا عشقولانه 🤦🏼‍♀️🤦 ...

من باهرکی میرفتم بیرون باهاش حال نمیکردم یا تایپ من نبود کم کم سرد میشدم خودش میفهمید اونم میرفت

دوران دانشجویی یه همکلاسی داشتم پسر همسایشون بهم معرفی کرد اونا کرج بودن من تهران 

تا تهران هم اومد از نزدیک معاشرت کردیم حدود ۱ ساعت 

خوشم نیومد ازش چون تیپش شبیه پسرای ۱۰ ساله تا ۲۵ ساله 

بعدشم همش راجع ب خوراکی و خوردنی حرف زد 😅 شکمو 

منم کم کم گذاشتمش کنار خودش فهمید باهاش حال نکردم