2777
2789
عنوان

قسم دروغ خوردم😓😓😓

56 بازدید | 8 پست

میدونم میخواین سرزنشم کنید اما من نمیخواستم از دستش بدم 

بحث گذشته افتاد اون صادقانه به من گفت چیکارا کرده 

از منم خواست صادقانه بهش بگم 

من ترسیدم گفتم هیشکی 

گفت محاله قرن2024 هستیم(تشویقم میکرد بگم ) 

گفتم نه خندید گفت بگو بخدا به جون بابام 

منم گفتم به خدا به جون بابام با کسی نبودم

خدا منو ببخشه 

خدایا غلط کردم 

من توبه کردم 

کارخاصیم نکردم فقط با یه پسر بودم که اونم خیانت کرد ولم کرد سر زندگیشه 

میترسم بلایی بابامو بگیره 

خدا الان با من قهرش میگیره قسم دروغ خوردم 

ماه بعدی مراسم بله برونمه نمیخواستم همه چی خراب شه

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

خب حالا اینقدر سرزنش نکن خودتو برگردی راستشم بگی هم دیگه قسمای راستتو باور نمیکنه هم شکاک میشه که چخبربوده که قسم خوردی سرش

کنجکاوی تو مسئله‌ای کرده که تو گذشته توبوده و بهش ربطی نداشته البته تاجایی که به زندگی آیندتون لطمه نزنه بهش ربطی نداره ها

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینی رو گذشتت حساسه؟ اگ بدونه ولت میکنه؟  خب اگ قراره هیچوقت ندونه اشکال نداره دروغ مصلحتی مراجع تقلید میگن بلانسبت شما اگه رابطه جنسی هم داشتیدو باکرگی از دست رفته در صورت نیاز نگید اگه قراره قتلی صورت بگیره یا دعوای ناموسی... درکل میخوام بگم درجه بودن شما ک کم بوده حساسیتش کمتره اما اگه طرف آشناست یا اجتمال میدی یروزی میفهمه بهتره از زبون خودت بشنوه اونم با سانسور ک انگار موضوع چندان مهمی نبوده اینم بدون کسی ک گذشته داشته حق نداره ب گذشته تو گیر بده بجا این ک تو قیافه بگیری روترش کنی برا گذشتش ازش میترسی از اول زندگی خودتو اینقد تو سری خور نگیر

خب حالا اینقدر سرزنش نکن خودتو برگردی راستشم بگی هم دیگه قسمای راستتو باور نمیکنه هم شکاک میشه که چخ ...

ممنونم بهشم نمیگم 

ای جانممم پروازی هستی؟ 

کاپی خوبه خیلی وقته ندیدم باشگاه پرواز رو

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

نه خوب کردی چون درحال عقدین شاید مفسده بحساب بیاد و نگفتن جایز باشه 

مردا جنبه ندارن یهو دیدی جوگیرشد یا تاعمرداره یادش نمیره ممکنه سرت بکوبه بعدا

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
ینی رو گذشتت حساسه؟ اگ بدونه ولت میکنه؟ خب اگ قراره هیچوقت ندونه اشکال نداره دروغ مصلحتی مراجع تقلی ...

نه زیاد مهم نیست اون یارو هم زن داره سر خونه زندگیشه 

نه زیاد مهم نیست اون یارو هم زن داره سر خونه زندگیشه

پس قشنگترین کارو کردی از اول خودتو دست بالا و نجیب گرفتی ک قطعا هم هستی چون این دوره زمونه مردم هزارتا کار میکنن تهشم میگن باکره ایما بابت انجام دادن کار درست خودتو شماتت نکن اما یادت نره ک تو موضع قدرت باشی چون تو همچیو میدونی کسی ک بخاد سرزنش کنه تویی ن اون اما در کل سعی کن گذشتشو بروش نزنی