2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم همسایون فوت کرد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1838 بازدید | 56 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدارحمتشون کنه اون خانوم رو بشدت درک میکنم همسرمم۸ماه پیش سکته کرد و من با یه پسر۲ساله تک وتنهاشدم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
مال من خواهر شوهرم حامله بوده چند روز قبل بدنیا اومدن بچش شوهرش سکته می‌کنه میمیره.الان اون بچه دوسا ...

الهی عزیزم اون بچه ، یاد برادرزاده خودم افتادم ۱ ماهه بود داداشم فوت کرد دیگ همیشه اون  به اون یکی داداشم می‌گفت بابا ولی داداشم دیگ براش پدری کرد تا دو سه سال بعد راضی شد با زن داداشم ازدواج کنه ، بخاطر بچه ، 

تواین قانون با کیفیت هیچی به بچه ای که قبل پدرفوت کنه نمیرسه بچهاش گناه دارن

خونه مادر خود خانم منظورم بوده ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
چرا گزارش زدی

عزیزم ایشون یه تاپیک زد چت خودشو نامزدشو گذاشت شماره نامزدش رو خط نزده بود 

یه کاربر بلانسبت احمق اومد اسکرین گرفت و گفت واسه نامزدت میفرستم اولش همه فکر کردیم شوخیه بعد دیدیم داره جدی میگه و گفت لینک تاپیک رو براش میفرسته دیگه ماهم شروع کردیم گزارش زدن تا ترکید 

اومدم بهش گفتم که خیلی زحمت کشیدم🤣🤣🤣

❤️هوتن باوانممم❤️

من هیچوقت یادم نمیره یازده ساله پیش رفتیم برای اعلامیه پدرم که فوت کرده بود رو دوباره چندتا بچسبونیم یکدفعه دیدم اعلامیه اون کسی که عاشقش بودم کنار اعلامیه پدرم خورده بود رو دیوار من برای ده دقیقه دچار فراموشی و کما و حالت اغما و پوجی شدم یک آن هس کردم دنیا به آخر رسیده