2777
2789

یا سعی میکنید از خودتون انسان دیگه ای بسازید و ادای آدم زرنگ در بیارید؟

😍😍😍📚🌙من خودم را برای دریافت انرژی جهان میگشایم.من با بدن خودم احساس راحتی و آرامش و یگانگی میکنم من قدرت جهان هستی را باور دارم من خودم را با زمین یکی میدانم..

من ک سعی کردم تغییرکنم ک دیگران حس نکنن من احمق وساده هستم

موفق شدی؟

من سخته برام هویت فیک داشتن 

😍😍😍📚🌙من خودم را برای دریافت انرژی جهان میگشایم.من با بدن خودم احساس راحتی و آرامش و یگانگی میکنم من قدرت جهان هستی را باور دارم من خودم را با زمین یکی میدانم..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرچقدم ادا دربیاری زرنگ نمیشی

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

مهربانی که بهترین و انسانی ترین ویژگیه  . اما اون سادگی رو ببین چرا بهت گفتن. اگه منظور خاکی و صمیمی بودنه که خیلی هم خوبه. اما اگه ساده لوح بودن و زودباوریه باید حتما روش کار کنی و پخته تر بشی.

مهربانی که بهترین و انسانی ترین ویژگیه . اما اون سادگی رو ببین چرا بهت گفتن. اگه منظور خاکی و صمیمی ...

آره همین زودباوری چیکار میشع کرد 

آره همین زودباوری چیکار میشع کرد

ببین مثلا دوست من زودباوره ، راحت تحت تاثیر تبلیغات و بازاریاب ها قرار می‌گیره چون فکرمی‌کنه همه راستگو و شریفن . یا اطرافیان راحت ازش سواستفاده می‌کنن ساعتها پای حرفهاشون میشینه ، مرتب پول ازش قرض می‌گیرن و... خلاصه زیادی واسه بقیه دلسوزی می‌کنه‌.

شما معمولا در برخورد با آدمها و شرایط بهترین حالت رو درنظر می‌گیرید، از این به بعد بدترین حالت رو هم درنظر بگیر. 

قبل اینکه به کسی اعتماد کنی یا هرچیزی رو قبول کنی بهش فکر کن، تحقیق کن و بررسی کن بعد تصمیم بگیر.

و حواست باشه از آدمها بت سازی نکنی ، نگو فلانی فرشته ست ، خیلی آدم خوبیه همه جوره بهش اعتماد دارم. همونم ممکنه جایی کار نادرستی بکنه. همه آدمها (حتی اطرافیان و نزدیکانت) گاهی دروغ می‌گن، اشتباه می‌کنن یا حتی ممکنه بدجنسی هم کنن تو از دل و فکرشون خبر نداری.