2777
2789
عنوان

راه حلی برای لک قهوه ای بدن دارید

58 بازدید | 12 پست

کرم یا راه حلی برای زخم قدیمی که لک قهوه ای شده دارید ؟ مخصوصا ساق پا جای خاروندنه

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

فک کنم لایه برداروترمیم کننده

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
فک کنم لایه برداروترمیم کننده

می‌خوام یه مارکی که دقیقا ازش نتیجه گرفتن بگن هزینه خیلی کردم می‌خوام واقعا تاثیرگذار. باشه 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

می‌خوام یه مارکی که دقیقا ازش نتیجه گرفتن بگن هزینه خیلی کردم می‌خوام واقعا تاثیرگذار. باشه

ازدکترداروخونه بپرس بگوبهترین مارکومیخوام

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
ازدکترداروخونه بپرس بگوبهترین مارکومیخوام

آخه یکم قدیمیه🥲🥲ولی آره به قول شما باید از داروخانه بپرسم

اسی جون اون تاپیکی که میگی اعتراف کردی‌ کدوم صفحس ؟تو‌ پربازدیدا گفتی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10369986/%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D8%B4%D9%85%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%86%DB%8C%D9%87-%D9%85%D9%86-%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%AD%D8%A7%D9%84%D9%85-%D8%A8%D8%AF%D9%87-%DA%AF%D9%86%DA%AF%D9%85

بیا فداتشم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10369986/%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D8%B4%D9%85 ...

خوندم عزیزم 🥲

هنوزم بهش حسی داری؟یا تموم‌ شد؟چون چند سال گذشته میپرسم 

چقدر دختر بودن سخته 

خوشبحال پسرا که حق انتخاب دارن 🙃

خوندم عزیزم 🥲هنوزم بهش حسی داری؟یا تموم‌ شد؟چون چند سال گذشته میپرسم چقدر دختر بودن سخته خوشبحال پس ...

حسی که نه دیگه فقط دلم براش خیلی تنگ میشه چون می‌دونم دیگه هیچ وقت بهش نمی‌رسم بعضی وقتام ازش متنفر میشم 

چون فامیل احتمال دیدنش هست همیشه ولی خب دیگه پذیرفتم که باید بگذرم گاهی می‌شنوم میخوان براش زن بگیرن ناراحت میشم ولی سعی میکنم ادامه ندم به خواستگارای خودم فکر کنم و زندگیمو کنم حتما صلاح منم اینجوری بوده 

آره دختر بودن خیلی سخته خیلی زیاد کاش هیچ وقت این حسو تجربه نکنی

حسی که نه دیگه فقط دلم براش خیلی تنگ میشه چون می‌دونم دیگه هیچ وقت بهش نمی‌رسم بعضی وقتام ازش متنفر ...

اره حتما ازدواج کن 

خوشبخت باشی 

اتفاقا تجربه کردم با این تفاوت که نتونستم اعتراف کنم 

عشق یک طرفه ادمو میکشه 

ولی با گذشت زمان ادم‌ سعی میکنه کنار بیاد

منم کنار اومدم و خودمو مشغول زندگیم کردم

هر چی خدا برام بخواد 

اره حتما ازدواج کن خوشبخت باشی اتفاقا تجربه کردم با این تفاوت که نتونستم اعتراف کنم عشق یک طرفه ادمو ...

شما ازدواج کردی؟

چرا اعتراف نکردی؟ البته بهت حق میدم شاید از آدمت مطمئن نبودی 

من مطمئن بودم که بهش بگم بد جوابمو نمیده چیزی هم به کسی نمیگه خیلی آدم امنیه خوشبحال اونکه در آینده میشه همسرش🥲🥲🥲

سخته ولی خیلی آدم همیشه ته دلش ناراحته خصوصا که بعداً که آدم ازدواج کنه دیگه نباید بهش فکر هم کنه فقط برام دعا کن زودتر از اون ازدواج کنم اینجوری خیلی برام راحت تره

شما ازدواج کردی؟چرا اعتراف نکردی؟ البته بهت حق میدم شاید از آدمت مطمئن نبودی من مطمئن بودم که بهش بگ ...

نه ازدواج نکردم 

من خیلی ترسوم یا نمیدونم شایدم چون دلم بدجور میشکنه تحملشو‌ ندارم اصلا 😢

از ته دلم دعات میکنم عزیزم 

ایشالا خوشبخت شی و به کسی که لیاقتتو داره برسی 

کاملا درکت میکنم

سلام من چندین سال رفتم دنبال درمان پوستم از کرمای دست ساز و لیزر و دکتر بگیرررررر تا ماسک و ....چند سال خرج پوستم کردم انقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم لک صورتم نرفت.لیزر میرفتم لک صورتم میرفت ولی نمی‌رفتم لک برمیگشت خب مگه چقدر آدم درآمد داره تا عمر داره ماهی یه جلسه ۱۵۰۰ هزاری بره لیزر.یه جور کرمهای پاکستانی معجزه شب زدم پوستم اولش خوب شد بعدش داغون و نابود شد بعداز قطعش جوش‌های بزرگی زدم که جاش چال شده بدبختی درمان ندارن  معجزه نزنید همش اشقاله.یه روز خیلی اتفاقی شماره یه خانم رو تو  همدان پیدا کردم که کرمهاش مورد تایید وزارت بهداشت بود تحت نظر دکترا درست میشد خیلی عالی بود لک صورتمو با هزینه خیلی کم برد خدا خیرش بده به من خیلی لطف کرد منو میخام لطفش جبران کنم و یه خدمتی هم به شما عزیزان بکنم شمارشو میذارم براتون خیلی خانم خوب و منصفی بود دلش می‌سوخت ضمانت بازگشت محصول شو تا ده شب میداد.الان لک صورتم کاملا رفته کک‌و مکم رفته .وای صورتم پنج درجه سفید شده انقدر عاااااالی شدم چروکام باز شده اصلا لیفت شده صورتم.کلاچهرمو عوض کرده شاید سیاه بودم انقد تغییر کردم خدا شاهده بگم باورتون نمیشه فقط میگم خدا خیرش بده به حق علی چون دنبال سود نبود الان دوساله لک صورتم برنگشته ولی یکی دو درجه نسبت به اون موقع که کرمو هر شب میزدم تیره شده ها ولی برنگشته به حالت قبلش.منم چون خیلی عذاب روحی کشیدم بخاطر پوستم حرف شنیدم...دوست دارم بگم اطلاع رسانی بشه توروخدا به هرکسی برای کرم اعتماد نکنید مخصوصا الان که کرم دست‌ساز زیاده.این خانم من کارشه دیدم معتبره اینم شمارش09026744639

از همدان ارسال میکرد البته فقط برای خودش اصله  اونموقع پیج هم داره تو اینستا والا من سر در نمیارم و پیجش ندارم برید از خودش بگیرید قبل و بعد مشتریهاشو ببینید

شماهم کرم زدید نتیجه دیدید دعام کنید.دعاها در حق دیگران برآورده میشه