2777
2789
بدبخت مرد ایرانی که باید مهریه زن خیانت کار رو هم بده که با دسترنج شوهره بره با دوست پسرا عشق و حال

جالبه همینا راحت تر مهریه میگیرن

بعد میبینی حق زن سالم و با خانواده پایمال میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه جایی سوال کردی 

الان همه میریزن سرت که آییی چرا و برا 🤣

.

.

تاپیک الکیه

انصافا من هیچ زنی ندیدم و برام تعریف نشده خیانت کنه

خلق نشده به نظرم

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱

این چه سمی بود من خوندم😐شوهرم اگر همچین حرفی بزنه میزنم تو دهنش مهریمم میزارم اجرا از زندگیم پرتش م ...

فکر کنم اسی یبار خیانت کرده 

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
چه جایی سوال کردی الان همه میریزن سرت که آییی چرا و برا 🤣..تاپیک الکیهانصافا من هیچ زنی ندیدم و برا ...

مریخ زندگی می‌کنی مگه؟ من تا دلت بخواد دیدم ولی واقعا تاپیک فیک به نظر میرسه

کسی که این کاره باشه اینجوری تاپیک نمیزنه 

تو دیگ خیلیی بیکاری خیانت میکنی ب مردی ک براتو زحمت میکشه خاک توسرت

دیروز همین به یکی گفتم تاپیک زده بود به شوهرم خیانت کردم بیایین راخنمایی کنین می خام طلاق بگیرم همه ریختن رو سرم چرا گفتی خاک تو سرت حتما دلایلی داشته برا خیانتش گفتم شوهرش این خانم خیانت میکرد بهش بازم همین حرف می زدین 🤣🤣