2777
2789
عنوان

وقتی نامزدم برام پول خرج میکنه عذاب وجدان میگیرم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 32 پست
دلیلش برمیگرده به دوران مجردی، اکثر خانواده ها توان مالیشون محدوده و هی به بچه اینو القا میکنن که ای ...

آفرین 

آفرین 

یکی از دلایلش هم اینه 

من خودم اینطوری بودم

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درست میشه بعدش؟

اره بعدش بستگی داره به شوهر و تا حدودی خانوادش .اگر باز بگن قناعت کن همینطوری میمونی 

ولی من خیلی عوض شدم

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

پدر مادرا نااگاهانه خیلی صدمه ها زدن بهمون امیدوارم من به پسرم مامان خوبی بشم دعا کنین

انشالله عزیزم 

هیچوقت هم قبول نمی کنن اشتباهاتشونو

بذار خرج کنه وگرنه دیگه خرج نمیکنهعذاب وجدان نگیر

فکر میکنم ولخرجیه

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

اگه خرج چیزای مهم میکنی عذاب وجدان نداره که

نمیدونم چیزای مهم چیا هستن

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

دلیلش برمیگرده به دوران مجردی، اکثر خانواده ها توان مالیشون محدوده و هی به بچه اینو القا میکنن که ای ...

نه خانواده من وضع مالیشون خوبه ولی بازم بابام یا نامزدم بهم پول میدن دلم میگیرع و عذاب وجدان میگیرم

الان دوست پسر برای دوست دخترش خرج میکنهدیگ چ برسه ک شما ک عقید‌...وظیفه اشه گلم..بزار وظیفه اشو انجا ...

اصلا نمیدونم چ وقتایی ازش پول بگیرم

از الان عادتش نده بزار خرج کنهفردا پس فردا تو زندگی به نیازات توجه نمیکنههیچیم جلو چشمشون نیست نمیفه ...

چجوری خرج کنم

اره بعدش بستگی داره به شوهر و تا حدودی خانوادش .اگر باز بگن قناعت کن همینطوری میمونی ولی من خیلی عوض ...

چند وقت بعد نامزدی عوض شدی

چرا نی نی سایت اینطوریه 

یکی الان از خسیسی نامزد تاپیک زد دوست لباس بیشتر نداره همسرش و چیزی نمیخره یکی هم شما 

چون عقد هستی دیگه شوهرته تون خرج نکته کی خرج کنه 

تو رو خدا رودروایسی یا قانع نباش که همسرت عادت کنه فردا بیایی تاپیک بزنه چیزی نمیخره یا بهم پول نمیده

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠