2777
2789
عنوان

اگه یهو کیسه آب جنین پاره شد چیکار کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 65 پست

عزیزم اکر ۶هفته باردارباشی،،بعدواسه سقط قرص مصرف کنی، مثلا ۶عصرخونریزی کنی و معذرت میخام ببینی که چیزی که ازت دفع شده حاوی رگای خونی هست یعنی همون کیسه زرده بعدش خونریزی عادی داشته باشی تا چندساعت بعدیهو یه دفع  یکباره شبیه همون کیسه زرده داشته باشی این یعنی دوقلو بارداربودی؟؟میشه لطفازاهنمایی کنی

همه ما آدما میدونیم که یه روز میمیریم ، غیره اینه؟؟!! پس چرا بدی وپلیدی دنیارو غرق کرده

دیگه توبه بچه خفه شد تا ۳روز بستری داغون شدم

منم همین بلا سرم اومد .خدا رو شکر پزشک انکال پزشک خودم بود اومد بالاسرم بهش گفتم بچه کثیف کرده ولی پرستارا قایم کردن و لو نمیدن .دبگه بنده خدا فرستادم اتاق عمل 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم اکر ۶هفته باردارباشی،،بعدواسه سقط قرص مصرف کنی، مثلا ۶عصرخونریزی کنی و معذرت میخام ببینی که چی ...

وای نه چرا قرص خوردی😑

نه ۶ هفته خیلی قابل افتراق نیست......

وقتی یک ماما، مامان میشه   
وای نه چرا قرص خوردی😑نه ۶ هفته خیلی قابل افتراق نیست......

نپرس عزیزم،پیش خودم فکرکردم شایدچون دوبارهمچین چیزی دیدم ممکن بچه دوتا بوده همیشه برام جای سوال داره بنطرشما اون چیزی که بعدچندساعت دیدم ادامه اش بوده یعنی بچه یکی بوده بقیه اش بوده

همه ما آدما میدونیم که یه روز میمیریم ، غیره اینه؟؟!! پس چرا بدی وپلیدی دنیارو غرق کرده

زده تو بیو نرساشتباه تایپی شد

متوجه نشدم. من یه مدت بعنوان نرسینگ کار میکردم. میشه بهم بگید استخدامید؟

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

زده تو بیو نرساشتباه تایپی شد

ماماها کلا باهم نمیسازن.یه سوال پرسیدم انگار دوس نداشتین جوابم بدین😔

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

ماماها کلا باهم نمیسازن.یه سوال پرسیدم انگار دوس نداشتین جوابم بدین😔

نه آخه گفتین مامایی بعد دیدم زدین پرستار برای همین پرسیدم

آره استخدامم ولی درمانگاه هستم 

وقتی یک ماما، مامان میشه   
نه آخه گفتین مامایی بعد دیدم زدین پرستار برای همین پرسیدمآره استخدامم ولی درمانگاه هستم

عزیزم از کجا خوندین؟ نبابا بخدا مامام ولی بیکارم. یه مدت اورژانس بودم تو طرح

عزیزم از کجا خوندین؟ نبابا بخدا مامام ولی بیکارم. یه مدت اورژانس بودم تو طرح

تعجب کردم آخه، نرس بیکار نداریم اصلا.

آزمونهای استخدامی که میاد واینکه درمونگاه‌ها و بیمارستانا قرار دادی می‌گیره 

کدوم شهری؟؟

وقتی یک ماما، مامان میشه   
تعجب کردم آخه، نرس بیکار نداریم اصلا.آزمونهای استخدامی که میاد واینکه درمونگاه‌ها و بیمارستانا قرار ...

نه بابا خوشبحالم اگه نرس باشم

تعجب کردم آخه، نرس بیکار نداریم اصلا.آزمونهای استخدامی که میاد واینکه درمونگاه‌ها و بیمارستانا قرار ...

بشدت غم دارم😔😔😔اینهمه سختی آخرش هیچ