2777
2789
عنوان

به مامانم گفتم عیو میریم مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 37 پست
مامان من گفت گفتم راحت نیستیم

خدا کنه مامان من نگه وگرنه من روم نمیشه نه بگم از انطرف باید شوهرمو راضی بعد امکان داره تو سفر اخم و تخم

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا کنه مامان من نگه وگرنه من روم نمیشه نه بگم از انطرف باید شوهرمو راضی بعد امکان داره تو سفر اخم و ...

برا چی روت نشه چرا ب خودتون زهرمار کنید

خب کلا ب کسی نگید جایی میرید

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

برا چی روت نشه چرا ب خودتون زهرمار کنیدخب کلا ب کسی نگید جایی میرید

خیلی موقع ها نمیگیم ولی بلاخره ادمیزاده یه دفعه تو یه جمعی اگه هم مادرم هم مادر شوهرم دوتا شون حاضرن و اماده

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
دقیقااا منم دوس دارم تنهایی بریم

بگو اونجا قراره بریم بمونیم خونه دوست همسرم 

با اونام رودروایسی داریم تعدادمون زیاد میشه 

شرایط سختیه😁

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
خیلی موقع ها نمیگیم ولی بلاخره ادمیزاده یه دفعه تو یه جمعی اگه هم مادرم هم مادر شوهرم دوتا شون حاضرن ...

من ک ترجیح میدم مسافرت نرم تااینکه یکی باهامون باشه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

برای منم همین مشکل هست بابام چون باهام زندگی میکنه دلخور میشد نمیبرمش اما اول اینکه تا ثانیه اخر نمیگفتم وقت رفتنمم میگفتم شوهرم میگه تنها بریم.‌

اسی یک هفته دیگه به مادرت بگو لغوش کردیم و شوهرم گفت برام شیفت کاری زدن یا گفته کلا نمیرم . بزار ناامید شه که اگر دلش به سفره خودش با کاروان بره و نگه من منتظر شمام . از اونورم تا ثانیه اخر نگو میرم بعدم موقع راه افتادن بگو تو راهیم دیشب ساعت دو نصف شب شوهرم یهو گفت پاشو بریم حتی وسیله هامم درست جمع نکردم که نگه چرا خبر ندادی بگو خودمم شوکه شدم نصف شب گفت فقط دو دست لباس بپوش یه رب دیگه حرکته وسلام

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .