2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خجالت بکش این چه طرز صحبت کردنه داداششه میفهمی هم خونش ناراحت میشه بشین سرجات این زبونو همه بلدن ولی ...

میخوام بدونم خواهرشوهر خودتونم یه روزی تو زندگیتون دخالت کنه همینقد اوکی برخورد میکنید میگید حق داره داداششه   

عروس نیاد بهمون میگه من خرج دارم حوصله بدهی ندارم

خب نصیحتش کنید دوستانه بهش بگید که شرایط اقتصادی اکثریت مردم در وضعیت مطلوبی نیست 

اگر مرد سیل باشه اون خانم خونه هست که می‌تونه حکم سیل بند را داشته باشه در مدیریت امور منزل 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
خواهر شوهر خودتون هم تو زندگیتون دخالت کنه همینو میگید؟؟؟؟

خب وقتی یکی عقلش کمه و خرج الکی میندازه رو دست شوهرشو و مدام طلبکاره رو یگی باید هدایت کنه

خواهرشوهر آبجیمم همینجوری بود آبجیم نصیحتش کرد الان کلی وضع زندگیش خوب شده و دعاگو خواهرمه

هرکاریم میخاد بکنه از آبجیم مشورت میگیره

قبلنا اصلا دخل و خرجش باهم نمیخوند مدیریت مالی نداش

الانشو برو ببین

وقتی برادرت خودش توانایی مدیریت نداره و اعتراضی هم نداره زندگی خودشونه شمام سکوت کنین چون ممکنه بینش ...

خب میخوایییم این مشکل حل بشه

غریبه ک نیست 

داداش ام داره می‌ریزه تو خودش

شما از کجا میدونین ؟؟؟ الان از مادرشوعر و خواهر شوهر منم بپرسین میگن پسرمون اذیته درحالی که من بسیار هوای شوهرمو دارم اتفاقا منم نظرم در مورد اونا اینجوریه که هر جور بخوان پدر شوهرشونو درمیارن اونوقت به ما عروسا گیر میدن !!!! پس الکی دلسوز وارانه رفتار نکنین بذارین زندگیشونو بکنن 

خب نصیحتش کنید دوستانه بهش بگید که شرایط اقتصادی اکثریت مردم در وضعیت مطلوبی نیست اگر مرد سیل باشه ا ...

بخدا هر چی اینا رو بهش میگم میگه من نمیتونم کسی رو مدیریت کنم نمیتونم بدهی داشته باشم و...

راضی نیست

وا😐

ببخشیدا معذرت میخوام داداش شما زن گرفته چشمش کور دندش نرم باید دوشیفت سه شیفت کار کنه خرج زن و زندگیشو بده

حالا اگر خانم پرتوقع و بی درک و فهمه بازم بمن و شما مربوط نیس شوهرش باید حالیش کنه

اگرم شما لوسش کردین با این ترفند میاد شما رو تلکه کنه خب بهش پول ندین لوسش نکنین

دنبالم نیا اسیرم میشی  
خب میخوایییم این مشکل حل بشهغریبه ک نیست داداش ام داره می‌ریزه تو خودش

عزیزم فقط داداشتون میتونن خرجارو مدیریت ومخارخ خانم رو مدریت کنن شما نمیتونید کاری کنید گفتم ک من ی جاریم اینجوره برادرشوهرم هم خیلی میگه اینا دیگه زور خانمشون نمیکنن مگر خودشون ی حرکتی بزنن ..یا بگن نداریم یا فعلا نمیشه فقط داداشتون میتونه مدیریت کنه ..اگه با زن داداش صمیمی اید میتونید نصیحت کنید که زندگیا سخت شده در غیر این صورت ن