2777
2789

اگه دکترخیلی خوب شیراز میشناسین میش لطفا بهم معرفی کنید 

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیشناسم ولی آره خیلی عالیه غبغب هم زشت میکنه آدم و هم سن بالا

اره دقیقا خیلی ناراحتم بخاطرش میخام لیپو کنم 

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
ماساژ و ورزش جواب میده ها

فکرنکنم عزیزم شما ازش نتیجه دیدین؟

لیپوساکشن نکن پوست شل میشه قشنگ نمیشه لیفت گردن کن خیلی قشنگ میشه

چطوری اخه‌میگن پوست شل نمیشه

چطوری اخه‌میگن پوست شل نمیشه

لیپوساکشن فقط چربی های اضافی رو برمیدارن به پوست درست نمی زنن خودت تصور کن پوست اضافی چطوری میمونه و بد میشه ولی تو لیفت گردن هم چربی اضافی خارج میشه هم پوست اضافی خیلی بهتر میشه من چند نفرو دیدم انجام دادم خیلی قیافه شون قشنگ و جوون تر شده