2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رژیم آبه تو کل روز میتونی آب بخوری یا دمنوش گیاهی یا چای بدون قند آخر شب هم برای اینکه خیلی حالت بد ...

وای به نظر خیلی سخت میاد بدنت ضعیف میشه

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم. 
رژیم آب چجوریه؟؟؟؟

رژیم آبه تو کل روز میتونی آب بخوری یا دمنوش گیاهی یا چای بدون قند آخر شب هم برای اینکه خیلی حالت بد نشه میتونی آب جوش و عسل بخوری هم جنبه درمانی داره هم لاغری

وای به نظر خیلی سخت میاد بدنت ضعیف میشه

چند روز اول یه ذره سخته بعد میل به غذا کلا خنثی میشه من الان انجامش دادم دیروز یه ذره سرگیجه داشتم که اوکی شد و الان مشکلی ندارم

رژیم آبه تو کل روز میتونی آب بخوری یا دمنوش گیاهی یا چای بدون قند آخر شب هم برای اینکه خیلی حالت بد ...

تمام پزشکای طب سنتی خوردن آب غیر از نیاز بدن رو اکیدا مضر دونستن

بعدم بدن نیاز به انرژی داره وقتی شما فقط آب بهش برسونی عملا با دست خودت عضله هات رو نابود کردی و فقط یه پوست شل و ول تحویل میگیری

طبع آب سرد و تر هست و اتفاقا باعث افزایش اشتها و سردیه معده میشه 

من خودم وزنم 85 کیلو بود فقط با ورزش و کم کردن غذا توی یکماه شش کیلو کم کردم بدون اینکه پوستم خراب بشه یا عوارضی مثل ریزش مو بگیرم

مثل گیاهی که زیادی بهش آب بدی پلاسیده میشه بدن و سلولهات هم اینجوری داغون میشه 

اگه قصد لاغری داری از راه درستش برو نه اینکه ده جای بدنت داغون بشه تا یه جا درست بشه

بدنت رو از لحاظ ویتامین تامین کن

شکر مصنوعی رو حذف کن 

برنج کم کن 

نوشابه و دلستر کامل حذف کن در طول روز چهل دقیقه ورزش هوازی برو بعد خودت میبینی چه هیکل نازی ساختی برای خودت