2777
2789
عنوان

دیگه از خونوادم زده شدم

84 بازدید | 8 پست

اون زمان که من عقد کردم دو سال پیش خاله ام واسه من پاگشا نکرد کادو درست حسابیم نداد الان پسر خاله ام ازدواج کرده کادو سر عقد که سکه داد بهش وقتیم بار اول عروس اومد خونمون بازم سکه ۱ گرمی داد بهش اونروزم واسه چله اش کادو ۸۰۰ تومنی داد الانم میخاد سه شنبه پاگشا بگیره براش منم بهش گفتم انتظار کمک از من نداشته باش چون من بهت گفتم حداقل فقط خونواده عروس داماد دعوت کن ولی کل فامیلارو دعوت کرد سر اون با من قهره یعنی حاضره من بمیرم ولی فامیلاش خوش باشن جالبه که تولد من دوروز پیش بود یه ظرف کهنه از خونش داد بهم وقتی میگم کهنه شما فکر کنید ظرفی که مربوط به ۲۸ سال پیشه 

همیشه همینطوره فامیل خودش اصلا حسابشم نمیکنن شب یلدا داییم مهمونی گرفته همرو دعوت کرده بود جز ما بهونشم این بود صندلیامون محدوده در حالی که ۳۰ نفر مهمون داشت نکرده بود که فقط حداقل مامان بابامو دعوت کنه بعد الان مامان من میخاد ۳۸ نفر رو تو خونه مهمونی بده انتظار داره من و خواهرم زندگیمون ول کنیم بریم اونجا کار کنیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان من و مادرشوهرمم همینطور بودن ن خودشون کاری کردن برامون ن فامیلاشون بعد اونا چ کارا ک برا بچ ...

خسته ام از دستشون بخدا دلم میخاد قطع رابطه کنم همین امسال ی بار ۱۰ روز رفت کربلا یه بار ۸ روز رفت مشهد انتظار هم داشت همش خونمون ول کنیم بریم پیش بابامون بعد اونم بابام ۷ روز رفت مشهد ما باز رفتیم موندیم خونه اینا بعدشم حسابی باهامون دعوا کردن و سر یه روبالشی یا ی قواره پارچه که سوغاتی اورده بودن کلی منت زدن سرمون بعدشم مامانم هی میگفت من عقل ندارم باید واسه خودم  خرید میکردم عمت همش واسه خودش میخرید.