2777
2789
عنوان

ینی میشه یه روز خارشمون از بین بره

268 بازدید | 21 پست

مادرم ۴ ماهه دچار خارش شده صدتا دکتر دارو آزمایش حتی نمونه برداری....چقدر پول خرج کرد... میگن هیچی نیست. حالا حدود یک هفتست من و دخترمم خارش گرفتیم. بعضی ها میگن گاله. ولی چرا پس واسه مادرم تو نمونه برداری گفتن هیچی نیست؟ اگه گال بود مگه نباید تو نمونه برداری نشون میداد؟

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

شاید مادرتون خارش عصبی دارن 

شما رو نمیدونم 

ببین اگر گال باشه با یه قرص و یه داروی دست ساز موضعی حل میشه

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گال چجوریه؟؟ فقط خارش؟! 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
شاید مادرتون خارش عصبی دارن شما رو نمیدونم ببین اگر گال باشه با یه قرص و یه داروی دست ساز موضعی حل م ...

حالا پا عصبی دختر ۴ ساله چی😭

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

مامان من ۵ سااااللل درگیرش بود و تمام تنش زخم شده بود بعد فهمیدن به گرمی حساسیت داره بالای ده تا اینا دکتر عوض کرد همه هم دکترای معروف تا یکی تونست درمان کنه 

دکترشو عوض کنید ببینید ریشه‌ش چیه ولی اینکه شما هم گرفتین احتمالا گاله پماد گال بزنین ببینین خوب نمیشین

عزیزم حتما مسری که شما هم گرفتید پماد گال ضرر نداره بگیرین بزنین فقط تا ۱۲ ساعت بعد پماد نباید برین ...

ینی گاله؟ بخدا نمیخوام باور کنم

منم باردارم یکماهه از خارش شدید خواب ندارم کل بدنم کهیر شده و اینقد میخارونم لباسام خونی میشه😔😔😔

باردار از کبده. آنزیم های کبد بهم میریزه خیلی درد بدیه

آزمایش دادم سالم بود.دیگه خسته شدم ازین وضعیت ۴ماهم مونده به زایمان.یعنی باید تحمل کنم این ۴ماهو .تم ...

والا زن داداش من تو بارداری همینجوری شد از داد از کبد بود اونم ب خدا رسید حتی بستری شد آخراش تا یک سال بعد از زایمان هم روش مونده بود الان تازه یکم بهتر شده تمام بدنش لک آورده