2777
2789
عنوان

خانما حامله که جنسیت رو نمیدونین بیایین بگم بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1581 بازدید | 169 پست
تاریخ ندید چه میدونید ایشون کیه راه و روشش چیه خدای نکرده دنبال ورود اجنه اید؟

شما عجیبتری کسی با تاریخ اجنه وارد زندگیش نمیشه

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷پروفایل خودم هستم کپی نکنید🐣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به بعد یعنی تا قبل ۲۵ ام؟ دقیق نمیدونی کی ؟بی بی چکت صبح گرفتی؟رنگش چجوری بود

اره حدودا

اولیش رو صبح نگرفتم ولی پررنگ بود

دومی هم همینطور

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
۱۴۵

بعد یسوال

این 145 تا اخر میمونه یا تغییر میکنه؟ 

بچه چندمته؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
شما عجیبتری کسی با تاریخ اجنه وارد زندگیش نمیشه

ادم عاقل وقتی کسی رو نمیشناسه و راه و روشش رو نمیدونه اطلاعات به کسی نمیده. هرجور راحتی

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
تاریخ ندید چه میدونید ایشون کیه راه و روشش چیه خدای نکرده دنبال ورود اجنه اید؟

اسکولی چیزی هستی مگه بیوگرافی کل خانوادشونو خواستم؟شک داری برو تاپیک های قبلم ببین درست میگم 

عزیزم چقدر دیر بی بی زدی شاید دقیق نشه گفت رنگش چجوری بود که گرفتی

خب ی هفته عقب انداختم بی بی زدم.منتظر بودم هفت مهر پریود بشم نشدم ۱۴مهر بی بی زدم.صبح زدم سریع پررنگ شد

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
مگه میشه؟یا خداااا

من ی احتمال دادم چون ایشون روشش رو نمیگه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
بچه دوم خیلی تغییر کرد

الان بالاتر رفته؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40