2777
2789
عنوان

یه دورهمیمون نشه☹ ورود آقایون به شدت ممنوع😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 15317 بازدید | 1679 پست
اوج توصیه منو به گوش بگیر ازدواج نکناشتباهه یه هفتس دهنم سرویسه

قبل از توصیه تو، تصمیم داشتم ازدواج نکنم🤣

یه هفتههههههههه؟😐😐

مگه رودخونه ست؟🤣🤣

بیصدا جان میدهیم در هیاهوی ارزوهایمان🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه مبارکه حالا پانج زده زبرا زده سلطنتی پلیسه کدومشه شایدم کرکرس 🤣🤣😂😁

شایدم بادمجون و خیار

هی دیر امدی دارم میرم

🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد🧜‍♂️🧞‍♂️من بین یک انسان فرهیختع و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم🧞‍♂️

اوه پس بیا پستونک🖕

دهنت🤣🤣🤣

این کاربر عااااشق مامانشه ❤️ همیشه تو بدترین شرایط کنارم بوده 🥺 ❤️ قربونت بشم من مامان مننن😘 😘 😘 خیلی دوستت دارم🤩 🤩 🤩 ❤️ ❤️ 😘همیشه کنارم بمون 🥰 ❤️ 😘    میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ❤️ کاربر مرد ریپ نزن روم،من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 اگه سالمی و داری امضامو میبینی هی نگو من بدبختم من فلان ..  سلامتی بالاترین نعمت هستش دوست عزیزم 🌻 🧡 پناه بر تو که بی صدا میشنوی یا رب 🧡 🌻

پس بگو رفتی بندو اب دادی پیدات نیس اون شوهرت مثل شنگولو منگول هپولی هپوت کرد بالاخره 😅😁🤣

اکیپ سوگلی های سایت#

چرچی چرا قفل کردی تاپیکو بابا احساس خفگی بهم دست داد نمیدونستم کجایین🤐

این کاربر عااااشق مامانشه ❤️ همیشه تو بدترین شرایط کنارم بوده 🥺 ❤️ قربونت بشم من مامان مننن😘 😘 😘 خیلی دوستت دارم🤩 🤩 🤩 ❤️ ❤️ 😘همیشه کنارم بمون 🥰 ❤️ 😘    میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ❤️ کاربر مرد ریپ نزن روم،من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 اگه سالمی و داری امضامو میبینی هی نگو من بدبختم من فلان ..  سلامتی بالاترین نعمت هستش دوست عزیزم 🌻 🧡 پناه بر تو که بی صدا میشنوی یا رب 🧡 🌻

با دخترونگی کم بودبا ابرو هم باید خدافسی کنم

دو ساعته دارم میگم با خودم عکس پروفایلت چیه🤔😆

درخته🤔 برگه 🤔گربه ست🤔

الان دیدم دختر سوار بر اسبه😆😆

بیصدا جان میدهیم در هیاهوی ارزوهایمان🖤

به به مباارکههه ارههه مبارکه🤣🤣🤣

شایدم بادمجون و خیارهی دیر امدی دارم میرم

اسم خیارو نیار اونشب تو اینستا یه فیلم دیدم یکی خیار زده بود  دکتر داشت درش میاورد  با چشام دیدم چطور در اورد ولی از بس ذهنم پاکو ترسوی گفتم نه دروغه فتوشاپه😩😫😂😅

اکیپ سوگلی های سایت#

پس بگو رفتی بندو اب دادی پیدات نیس اون شوهرت مثل شنگولو منگول هپولی هپوت کرد بالاخره 😅😁🤣

اره  خاک تو سرم  شوهرم مثل رستم کبکشم نمیگزه من بدبخت دیگه این یه هفته اینقدر حلوا و کاچی خوردم...

کاربر(مشید_خانوم)