یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خیلی سر سنگین باهام صحبت میکنی احساس میکنم چیزی شده نمیدونم
وا چ سر سنگینی گفتی درس خوندم. خستم گفتم عادیه دیگ خودمم خستم 😶😶 اگه چیزی بشه معمولا جواب نمیدم ..
من چند روزیه ک مریضم دعا کنید خوب بشم مامانم نگرانمِ🌻میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون❤️کاربر مرد ریپ نزن روم،من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 اگه سالمی و داری امضامو میبینی هی نگو من بدبختم من فلان .. سلامتی بالاترین نعمت هستش دوست عزیزم ❤️ فردا میرم نوار مغز میگیرم انشاالله که بگه سالمم ای خدا🥺🥺 => خوب نبود نوار مغزم ولی همین که درمان داره برام مهمه😁🌻👌🏻
من پدرم ویروس گرفته دکتر زیاد رفته اینقدرم بد مریض
این ویروسه خیلی بده مریم منم عین پدرت مریض بشم مامانم ب 💩 خوردن میوفته🤣💔 ب کمپلکس هر ۳ روز یبار بزنه سریعتر خوب میشه اگه تونستین براس آمپول نوروبیون همین ب کمپلکس خارجی هست خیلی تقویتی خوبیه سریع خوب میکنه همونو بگیرین❤️
من چند روزیه ک مریضم دعا کنید خوب بشم مامانم نگرانمِ🌻میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون❤️کاربر مرد ریپ نزن روم،من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 اگه سالمی و داری امضامو میبینی هی نگو من بدبختم من فلان .. سلامتی بالاترین نعمت هستش دوست عزیزم ❤️ فردا میرم نوار مغز میگیرم انشاالله که بگه سالمم ای خدا🥺🥺 => خوب نبود نوار مغزم ولی همین که درمان داره برام مهمه😁🌻👌🏻
وا چ سر سنگینی گفتی درس خوندم. خستم گفتم عادیه دیگ خودمم خستم 😶😶 اگه چیزی بشه معمولا جواب نمیدم ..
بیخی اوکی
دلبر ناب دلم هستم🖤بچه ها نخندینا:) ¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت این تاریخ و فراموش نمیکنم 🍂 کاربران مرد نه در تاپیکم شرکت کنید و نه درخواست دوستی بدین اگر از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودت نگیر، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم 🌊
خب خدا روشکر انشالله کامل خوب شی😍😍فکر میکردم تگ میشی ولی درگیر درساتی برا همین نمیایی این کاربریت ...
الان درست شده یبار تگ کن ببین اوکیه😶
این چند روزم همش دکتر و اینا بودم نمیومدم حقیقتا فق ی دکتر گیر آورده بودم تو سایت همششش ازش سوال میپرسیدم🤣🤣🤣
دقیقا ما هم به چیز خوری میفتیم آخه دیگه پا به سن دارن میذارن بدنشون از ما ضعیف تر که جوون تریم ...یه ...
وای بنده خدا پس حتما خیلی اذیته 🥺 🥺
انشاالله زودی خوب بشه 🥺 من مامانم معدش درد گرف از همین ویروس🥵 مث اینکه هر کی زده ب ی جاش🥵🥵