2777
2789
عنوان

یه دورهمیمون نشه☹ ورود آقایون به شدت ممنوع😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 6671 بازدید | 540 پست

میخوام برم ناخن کاری ذوق دارمممممممم 😂😂بدبخت شوهرم ۲۹ میلیون خرج کرده دیگه بهونه ندارم باهاش دعوا کنم چیکار کنمممم 🤣🤣🤣

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
نه دخترهمسایم 🤦‍♀️😄

اهان حالا شد🤣🤣🤣🤣 

اقااا الان میرم از اول پستامونو میخونم  ببینم چی به چیه 😂😂😂😂

𝑆𝑒𝑛𝑠𝑖𝑧 𝑜𝑙𝑚𝑎𝑦𝑖 𝑏𝑖𝑙𝑚𝑖𝑦𝑜𝑟𝑢𝑚             

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گفتم حاضر بودی بخاطر من آشتی کنی بری باهاش حرف بزنی

اره اونوقت بخدا اره 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2015323  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

میخوام برم ناخن کاری ذوق دارمممممممم 😂😂بدبخت شوهرم ۲۹ میلیون خرج کرده دیگه بهونه ندارم باهاش دعوا ...

خوبه عالیه ♥️😂😂

𝑆𝑒𝑛𝑠𝑖𝑧 𝑜𝑙𝑚𝑎𝑦𝑖 𝑏𝑖𝑙𝑚𝑖𝑦𝑜𝑟𝑢𝑚             

خوبه عالیه ♥️😂😂

چیکارکنممم 😂😂😂

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
[QUOTE=365656866] اقاا گوگل پلی و واتم رفع فی لتر شده /QUOTE]سلام کاربرمحدثه۱۴۰۱ من نیستما یوقت گفتم ...

آهااان من اشتباهی متوجه شدم  الان اوفتاد👎👍🤣🤣

𝑆𝑒𝑛𝑠𝑖𝑧 𝑜𝑙𝑚𝑎𝑦𝑖 𝑏𝑖𝑙𝑚𝑖𝑦𝑜𝑟𝑢𝑚             

باور کن ظهر ازبس بهت توضیح دادما آخرش رفتم تا الان اومدم😄😂

وااای فقط اونجا که بهت گفتم  شما تورک نیستی؟🤦🏻‍♀️😂😂😂😂

𝑆𝑒𝑛𝑠𝑖𝑧 𝑜𝑙𝑚𝑎𝑦𝑖 𝑏𝑖𝑙𝑚𝑖𝑦𝑜𝑟𝑢𝑚             

گفتم حاضر بودی بخاطر من آشتی کنی بری باهاش حرف بزنی

مریم ناشناسم میگن شاتای عاشقی شربت بزار بخندیم امیر حسین میگ

https://abzarek.ir/service-p/msg/2015323  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

نه این باز خوبیش اینه محدود حالا این باز یه شرایطا و یا آپشنایی داره از یه لحاظ که من ندارم

از کس محدودیت شده آپشن🤔🤔🤔🤔

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️

من الان سرم میخورم شما دارید حرف میزنید☹☹☹☹☹

میخایین تاپیک رو قفل کنم همتون رو در به در کنم👹👹👹👹

من الان سرم میخورم شما دارید حرف میزنید☹☹☹☹☹میخایین تاپیک رو قفل کنم همتون رو در به در کنم👹👹👹👹

بزنم