2777
2789
عنوان

یه دورهمیمون نشه☹ ورود آقایون به شدت ممنوع😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 13371 بازدید | 1296 پست

[QUOTE=365929443]آها ببخشید فکر کردم اسمش نغمه هستش امیدوارم حالش خوب باشه و دوباره بازم حال همتون خوب باشه🧡🧡🧡🧡 ...[/QUOTE

خواهش میکنم این چه حرفیه

ممنونم ازت مهربون🫂💜

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°من شب تارمو توهم شدی ماهمو...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونم برنامه تو جمعه عصر فروشگاه ارغوان سوار چرخ دستی فروشگاه و بعدشم خرید و بعدشم خونه

خخخخ اره خدایی چقد تکراری هستیم ما هعییییی

https://abzarek.ir/service-p/msg/2015323  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

خخخخ اره خدایی چقد تکراری هستیم ما هعییییی

هی

میخاستم الان بگم

تکرای تکرای تکراری

هی یکی هم نیست دو کلوم باهاش زر بزنیم دلمون واشه

🖤توبه کردم که دگر توبه ی بیجا نکنم🖤

هیمیخاستم الان بگمتکرای تکرای تکراریهی یکی هم نیست دو کلوم باهاش زر بزنیم دلمون واشه

عع بچها نیستن.... ن ما مثلا هوا خوبه حرم و پارک و شاندیز هم میریم الان ن دیگ فقط میریم خرید خونه...

https://abzarek.ir/service-p/msg/2015323  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

سلام‌خانما ببخشید ببخشید خیلی عذر میخوام اما مجبورم پس فردا امتحان دارم راننده گفت تا کرایه ماه قبلو ندی سوارت نمیکم  تو روخدا کسی میتوته بدون منت از رو انساتیت کمکم کنه زیاد نیست اما من نمیتونم بدم امتحان جامعه دارم، دارم‌میخونم ولی میترسم سوارمن نکنه یبار پیادم کرد اگه بگه‌پیاداه میکنم واقعا میکنه از استزپرس و ارس بدنم یخ زده نمیدونم چیکار کنم اینجا پیام دادم ببخشید لطفا کسی بهم‌چیزی نگه محبور بودم 🙏🏻🙏🏻

‌‌‌‌
عع بچها نیستن.... ن ما مثلا هوا خوبه حرم و پارک و شاندیز هم میریم الان ن دیگ فقط میریم خرید خونه...

هوا خوبه ما هم میریم

حرمو که الانم هفته ای یبار رو میرم

نه نیستن

🖤توبه کردم که دگر توبه ی بیجا نکنم🖤

سلام 

خدافظ 

آرزویمان بود عمر نزیسته مان را زندگی کنیم 🖤¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🍂 کاربران مرد نه در تاپیکم  شرکت کنید و نه درخواست دوستی بدین اگر از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودتون نگیرید، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم .کاربر دلبر ناب دلم هستم✨