2777
2789
عنوان

دیگه خستم کرده

53 بازدید | 6 پست

مامانم هر روز از مدرسه که میام باهم دعوا میکنه تا شب درحالی که من همیشه و هر لحظه کنارش بودم تو هر شرایطی طرف داریشو میکنم 

حتی وقت غذا که میشه برا آبجیم و داداشم غذابیشتر میزاره بعد همیشه میگه من هیچ وقت از کوچکی تورو نمی‌خواستم (بچه ای اولم)

بعد یه پسری مزاحم من میشد من فکر کردم مثل یک رفیقه برام بهش گفتم حتی من جواب پسره رو نمیدادم بعد همش میگه افتادی با پسره و.... حرفایی بدی بهم میزنه (حتی بابام بهم گفته بود مامانت که نزدیکته یه دشمنه برا خودش) حتی بابام یه چیزی که برام میخره ازم حسودی میکنه 

همش دعوا میکنه باهام اعصابمو خورد میکنه دیونه شدم دیگه از مدرسه میام امتحان دادم خسته ام هم از در بیام تو دیگه ولم نمیکنه 

همش میگه پسر بودی بدرد میخوردی الان دختری فقط ضرری مامان های بقیه که میبینم چطوری رفتار میکنن با دخترشون..... 

از کوچکی فحش های بدی بهم میداد تا الان دیگه خستم کرده 

ب پدرت بچسب بیخیال مادرت شو

می‌دونی من از بیرون نشون نمیدم احساساتمو ولی دوسش دارم نمیتونم حتی ابراز علاقه کنم 

بلاخره مامانمه منم انتظارای دارم من همیشه عروسی که میشه می‌شینم آرایشش میکنم با پول تو جیبیم بهش شارژ میدم بسته میدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

می‌دونی من از بیرون نشون نمیدم احساساتمو ولی دوسش دارم نمیتونم حتی ابراز علاقه کنم بلاخره مامانمه من ...

مادر من خیلی دوسم داره ولی نمیتونه احساساتش نشون بده دیگه درکش میکنم خودمم اینجوری شدم

دارع عزیزم مگه میشه نداشته باشه

کسی که بچه پنج ساله اش بهش میگه از یه چیزی خوشش میاد (پولم داره نکه دستش خالی باشه) بعد میگه نمیخرم همون چیزو برا بچه ای خواهرش میخره به بچه اش میگه دست نزن اینو برا بچه ای خاله ات خریدم بنظرت بچه شو دوست داره ؟

یا مثلاً برا تمام بچه های فامیل کش مو و... اینا بخره برا دختر خودش که پنج سالشه نخره چی 

فقط برا خودم.متاسفم دیگه چطور تمام این سال ها عادت نکردم و برام عادی نشده